Pressupost Participatiu 2017


Actuacions fetes

1. Convertim el parc del Castell en el pulmó verd del centre de Manresa

S’ha redactat el projecte d’il·luminació que va des de l’entrada del carrer Circumval·lació fins a dalt del Parc de Puigterrà.

Ha sortit a concurs conjuntament amb el projecte guanyador de l'edició 2018 "Convertim el Parc del Castell en el pulmó verd del centre de Manresa. Segona Fase".

La Junta de Govern Local del 9 d’abril aprova l’adjudicació de l’obra.

Empresa adjudicatària: Elecnor SA. Començaran les obres en un mes aproximadament.

2. Recuperem el xalet de Casa Caritat

Les actuacions s’han centrat en el porxo exterior i en la rehabilitació de la sala gran.

Pel que fa al porxo s’ha muntat l’estructura de fusta i la setmana del 15 d'abril és previst que es completi la impermeabilització i la coberta del porxo.

Pel que fa a la rehabilitació de la sala gran, s’ha realitzat el projecte de reforma.

L’expedient de contractació va ser aprovat per la Junta de Govern Local el 9 d’abril. I s'obre el termini d'un mes per presentar ofertes.

3. Recuperació de la llera del Riu Cardener

S’ha desbrossat tot l’espai que va de la Carpa del Riu fins a la Plaça del Mil·lenari, també s’hi ha plantat més arbres i s’han habilitat dues entrades per accedir a la zona de la llera del riu.

4. Millora de l’accés del passeig Pere III al c/ Circumval·lació

Després dels estudis previs s’acorda, conjuntament amb l’entitat proposant, la ubicació de l’ascensor al costat de l’actual parada d’autobusos de la plaça Espanya. Aquest punt és molt visible i, a més, també resolt l’accessibilitat del parc de Puigterrà.

El projecte també inclou la millora de tota la zona que l’envolta i contempla unes noves escales, més àmplies i amb una zona de rampes.

El projecte està pràcticament a punt per ser aprovat.