-
Inici -
Serveis - Atenció a la ciutadania
- Acollida i Nova Ciutadania
- Barris i Acció Comunitària
- Comerç, fires i mercats
- Cooperació i Solidaritat
- Cultura
- Comunicació
- Empresa i emprenedoria
- Ensenyament
- Esports
- Feminismes
- Gestió documental i arxiu
- Gestió tributària i recaptació
- Habitatge
- Infància
- Joventut
- LGTBI
- Llengua
- Medi Ambient
- Mobilitat
- Participació ciutadana
- Residus i Neteja
- Persones grans
- Policia local, protecció civil i emergències
- Població
- Projectes urbans
- Sanitat
- Serveis funeraris
- Serveis Socials
- Tresoreria - pagaments
- Treball i ocupació
- Coneixement
- Urbanisme
- Via pública
- Adreces i telèfons municipals
-
Sanitat - Actes del Consell Municipal de Drogodependències i altres Addiccions
- Actes del Consell Municipal de Salut
- Alimentació saludable
- Altres animals / plagues
- Animals de companyia
- Educació sanitària
- Enquesta de percepció de salut
- Farmàcies d'urgència
- Manresa càrdioprotegida
- Pla municipal de salut
- Prevenció d'addiccions
- Segell de Qualitat Sanitària
- Seguretat i higiene alimentària
- Subvencions de Salut Pública
- Tatuatge, pírcing i micropigmentació
-
Seguretat i higiene alimentària - Manipuladors aliments
- Declaració responsable en matèria de seguretat alimentària (Sol·licitud d'Inscripció al cens municipal d'establiments minoristes d'alimentació de Manresa)
- Plans autocontrols
- Sectors alimentaris
- Normativa general
- Inspeccions establiments minoristes alimentació
- Campanya seguretat alimentària "Manresa et cuida"
-
Sectors alimentaris
Polivalents i queviures
Els establiments polivalents de venda al detall de productes alimentaris de totes classes es classifiquen en:
a) Botigues de venda al detall d’articles alimentaris de totes classes. La superfície útil d’aquestes botigues haurà de ser com a mínim de 40 m2.
b) Autoserveis. Aquests locals hauran de tenir una superfície útil compresa entre els 41 i els 120 m2.
c) Superserveis. La superfície útil haurà d’estar compresa entre els 121 i els 399 m2.
d) Supermercats. La superfície útil haurà d’estar compresa entre els 400 m2 i 2499m2.Quan la seva superfície útil sigui igual o superior als 1300 m2 , es regiran per allò que disposa la Llei 1/2009, de 22 de desembre, d’ordenació d’equipaments comercials.
e) Hipermercats. La superfície útil d’aquests locals haurà de ser igual o superior als 2.500 m2, i venen regulats per Llei Llei 1/2009, de 22 de desembre, d’ordenació d’equipaments comercials.
f) Galeries i centres privats d’alimentació. Aquests establiments són objecte d’una reglamentació especial, i quan la seva superfície útil superi els 2.499 m2 es regulen a més a més per la Llei 1/2009, de 22 de desembre, d’ordenació d’equipaments comercials.
En els documents adjunts podeu consultar les fitxes amb la normativa bàsica i les condicions tècnico-sanitàries que han de complir aquest tipus d’establiment.