-
Inici -
Serveis - Atenció a la ciutadania
- Acollida i Nova Ciutadania
- Barris i Acció Comunitària
- Comerç, fires i mercats
- Cooperació i Solidaritat
- Cultura
- Comunicació
- Empresa i emprenedoria
- Ensenyament
- Esports
- Feminismes
- Gestió documental i arxiu
- Gestió tributària i recaptació
- Habitatge
- Infància
- Joventut
- LGTBI
- Llengua
- Medi Ambient
- Mobilitat
- Participació ciutadana
- Residus i Neteja
- Persones grans
- Policia local, protecció civil i emergències
- Població
- Projectes urbans
- Sanitat
- Serveis funeraris
- Serveis Socials
- Tresoreria - pagaments
- Treball i ocupació
- Coneixement
- Urbanisme
- Via pública
- Adreces i telèfons municipals
-
Sanitat - Actes del Consell Municipal de Drogodependències i altres Addiccions
- Actes del Consell Municipal de Salut
- Alimentació saludable
- Altres animals / plagues
- Animals de companyia
- Educació sanitària
- Enquesta de percepció de salut
- Farmàcies d'urgència
- Manresa càrdioprotegida
- Pla municipal de salut
- Prevenció d'addiccions
- Segell de Qualitat Sanitària
- Seguretat i higiene alimentària
- Subvencions de Salut Pública
- Tatuatge, pírcing i micropigmentació
-
Seguretat i higiene alimentària - Manipuladors aliments
- Declaració responsable en matèria de seguretat alimentària (Sol·licitud d'Inscripció al cens municipal d'establiments minoristes d'alimentació de Manresa)
- Plans autocontrols
- Sectors alimentaris
- Normativa general
- Inspeccions establiments minoristes alimentació
- Campanya seguretat alimentària "Manresa et cuida"
-
Sectors alimentaris
Peixateria i Bacallaneria
Documents
- Fitxa de la normativa i condicions tecnico-sanitàries de les bacallaneria
- Fitxa de la normativa i condicions tecnico-sanitàries de les bacallaneria amb elaboració
- Fitxa de la normativa i condicions tecnico-sanitàries de les botigues d'envinagrats i olives
- Fitxa de la normativa i condicions tecnico-sanitàries de les peixateria amb elaboració
- Fitxa de la normativa i condicions tecnico-sanitàries de les peixateries
- Guia pràctica per al consum de peix i marisc.
Aquí podreu trobar les les normatives bàsiques i les condicions tecnico-sanitàries que han de complir les peixateries i bacallaneries, així com una guia de les pràctiques correctes d'higiene específica per al sector del peix, que pot ser de gran ajuda als establiments del sector per tal de facilitar l'aplicació d'autocontrols als establiments.
També us adjuntem la guia pràctica per al consum de peix i marisc, un document de divulgació molt senzill i pràctic per als consumidors.