Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

El V Fòrum Ignàgora torna el mes de març amb quatre xerrades al Centre Internacional d'Espiritualitat Ignasiana

28/02/2019

La primera de les conferències, que porta per títol “Déu vol viure en tu, estimar-te i curar-te”, tindrà lloc el dimecres 6 de març ales 7 de la tarda i anirà càrrec de Raúl Eguía, biòleg molecular i Màster en Neurociència i Matrimoni.

 

Déu vol viure en tu, estimar-te i curar-te és el títol de la primera de les xerrades que el fòrum Ignàgora, organitzat per la cova de Manresa, Manresa 2022 i l’Ajuntament de Manresa, ha programat per aquest mes de març. La conferència tindrà lloc el dimecres 6 de març i anirà a càrrec de Raúl Eguía que posarà de relleu el desig dels humans de trobar Déu i del sentit de la existència, així com el significat de ser cristià.

 

Eguía és biòleg molecular i Màster en Neurociència i Matrimoni i ha treballat en investigació sobre Neurociència i Oncologia molecular al CSIC i ha estat professor de l’Institut d’Empresa Business School.

 

La segona de les xerrades es durà a terme el dimecres 13 de març i sota el nom Preferències apostòliques universals de la companyia de Jesús 2019-2029, Lluís Magriñà sj, superior de la comunitat de jesuïtes de Manresa,   explicarà les Preferències apostòliques que va fer públiques el superior de la companyia de Jesús, Arturo Sosa i que marcaran el rumb en la dècada vinent.

 

El tercer dimecres de març, dia 20, serà el torn del Pare Ignasi M. Fossas, monjo de Montserrat, que parlarà sobre Montserrat en el camí de Sant Ignasi pe respondre a una sèrie de preguntes entorn al paper de Montserrat en la vida del Sant.

 

L’última de les conferencies titulada Perspectives de l’absolut, anirà a càrrec de Xavier Melloni sj, jesuïta, antropòleg, teòleg i especialista en diàleg inter religiós. Durant la ponència, que tindrà lloc el dimecres 27 de març, Melloni compartirà la seva darrera publicació en la qual dona noves claus per comprendre la diversitat i unitat de les religions com a radis que s’aproximen a un únic centre.

 

Totes les xerrades tindran lloc al Centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana (Camí de la Cova, 17) a les 7 de la tarda.

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat