Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

S'obre la convocatòria per proposar candidatures per al Premi del Consell de la Gent Gran de Manresa 2018

12/07/2018

Fins al dia 16 de setembre es poden presentar candidatures de la quarta edició d’un premi que reconeix públicament la trajectòria de persones grans que hagin destacat per la seva dedicació al desenvolupament social i comunitari de la ciutat.

 

El procés per seleccionar el guanyador o la guanyadora del Premi del Consell de la Gent Gran de Manresa 2018 ja està en marxa.  Des d’avui i fins al 16 de setembre, les entitats i les persones a títol individual  que ho desitgin i justifiquin la seva proposta poden presentar els candidats i les candidates per a un guardó que té l’objectiu de reconèixer públicament la trajectòria de persones majors de 65 anys que hagin destacat per la seva dedicació al desenvolupament social i comunitari de la ciutat de Manresa.

 

El premi no té dotació econòmica però és un reconeixement honorífic que es farà públic el dia 25 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre, durant l’acte institucional que se celebrarà al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa, amb motiu dels actes que se celebren a la ciutat en el marc del Dia Internacional de la Gent Gran.

 

Les candidatures es presentaran adjuntant la documentació necessària (dades dels candidats o candidatures, currículum i documentació addicional per facilitar la valoració dels mèrits). Les candidatures s’hauran de fer arribar a l’adreça gentgran@ajmanresa.cat. El jurat estarà format per 6 representants de les entitats del Consell de Gent Gran proposats per la Comissió Permanent; la regidora de Cohesió Social, Gent Gran i Salut i el tècnic municipal de Gent gran, que actuarà com a secretari.

 

Entre els mèrits que es valoren de les candidatures hi ha la implicació participativa en les entitats o iniciatives ciutadanes, la trajectòria personal en l’àmbit social o la contribució per millorar la qualitat de vida de les persones grans, entre d’altres.

 

El Premi del Consell de la Gent Gran de Manresa celebra enguany la seva quarta edició. Joan Cals Torres (2015); Pepita Subirana Badia (2016) i Jordi Masfret i Costa (2017), van ser distingits amb aquest guardó en les tres primeres edicions.

 

Per conèixer més dades d’aquesta convocatòria cliqueu aquí

 

 

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat