Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Medi Ambient i Sostenibilitat

El Medi Ambient fa referència a tot el conjunt de fenòmens naturals, socials, i culturals que es donen en un lloc concret i en un moment determinat, la influència dels quals produeix un efecte directe en la vida de les persones, de les plantes, dels animals i de tot l'ecosistema en general.

Les iniciatives propulsades per les Agendes 21, i més concretament la de l'Ajuntament de Manresa, promouen la creació d'una sensibilitat cada cop més necessària per a un desenvolupament equilibrat i sostenible de la nostra vida i també en vistes a les futures generacions.

La bona gestió de la preservació i conservació del medi ambient s'erigeix com un deure ineludible que involucra a tota la ciutadania. No obstant això, el departament de Medi Ambient de Manresa s'encarrega de dur a terme els programes i les accions definides a l'Agenda 21 de Manresa, sobre la coordinació de les accions que afecten als diferents serveis.

Concretament en l'impuls dels cinc àmbits-objectiu prioritaris: residus, energia, patrimoni natural, sostenibilitat de l'administració municipal i informació. 

  • Adreça: Edifici Infants. Carretera de Vic
  • Telèfon: 938752527
  • Correu electrònic: mediambient@ajmanresa.cat
  • Horari:
    De dilluns a divendres, de 9 a 14h

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat