Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM)

L’expedient per a la redacció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Manresa es va iniciar el mes de juny de 2012. Des d’aleshores s’han dut a terme diferents actuacions i tràmits per aconseguir la màxima difusió dels treballs, afavorint la participació ciutadana per dissenyar la ciutat que volem: aprovació del programa de participació ciutadana (juliol 2012), aprovació de l’avanç de planejament i obertura d’un primer tràmit d’informació pública (juliol 2013), i aprovació inicial del document i sotmetre’l a informació pública (març 2015). 

El període d’informació pública i participació respecte del document inicial va finalitzar el 30 de setembre de 2015. Totes les al·legacions presentades durant aquest termini van ser informades i resoltes en la sessió del Ple municipal del dia 30 de març de 2017, al mateix moment que s’aprovava provisionalment l’esmentat POUM. 

El document aprovat provisionalment es va trametre a la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, per a aprovar-lo definitivament. 

Cadascuna de les persones i entitats que han presentat al·legacions durant el tràmit d’informació pública a l’aprovació inicial, rebrà la resposta a aquesta. Així mateix, qualsevol consulta o informació que es vulgui obtenir respecte del document aprovat provisionalment (tant en el cas que s’hagin presentat al·legacions com si no se n’han presentat), es pot sol·licitar al telèfon i adreça que s’indica més avall.

Finalment, cal significar que el document de POUM que trobareu en aquestes pàgines, és el document aprovat provisionalment. Mentre no s’aprovi definitivament per l’òrgan competent de la Generalitat de Catalunya, no té cap validesa. 


Per informació i consultes:

Carrer Amigant n. 5

Telf. 93.878.2354


Clica la imatge per accedir a la web del POUM:

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat