Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Parcs i jardins

Enllaços

A partir dels anys 80 es va anar prenent consciència, cada cop més, de la importància de l'espai públic i concretament de les zones verdes de la ciutat, ja que la qualitat de vida dels ciutadans va molt lligada a la qualitat natural que aquest entorn ofereix.

Arran d'això, es va poder començar a organitzar els primers equips de manteniment de l'espai públic i natural. 

En el transcurs dels anys, l'augment de les zones verdes ha obligat a replantejar la gestió d'aquests espais, incorporant empreses subcontractades en l'execució dels treballs a la via pública.

La Unitat de Parcs i Jardins de la ciutat de Manresa s'encarrega del manteniment dels parcs i jardins de la ciutat, amb l'objectiu de conservar la qualitat de les seves zones verdes, fent una gestió eficient per a no malmetre els recursos utilitzats en aquest àmbit.

La seva principal activitat és la gestió integral de les zones verdes de la ciutat de Manresa a través de dos grans eixos d'actuació: la col·laboració en el disseny de les noves zones verdes, tan les grans com les petites, i el manteniment i la millora de les zones que ja existeixen.


Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat