Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Aigua

L'aigua és un recurs limitat, és un bé patrimonial que cal protegir, defensar i tractar com a tal. Per aquest motiu la implementació de la Directiva Marc de l'Aigua (DMA), en la planificació i gestió de l'aigua a Catalunya, ha comportat la modificació de les polítiques d'aigua tradicionals. 

L'aigua deixa de ser vista exclusivament com un recurs més, i és considerada com un element bàsic dels ecosistemes hídrics, en tant que és part fonamental per al sosteniment de la qualitat ambiental. Aquest principi de sostenibilitat ambiental té com a objectiu aconseguir el bon estat ecològic, químic i quantitatiu de les masses d'aigua.

Tanmateix aquest principi de sostenibilitat també ha de garantir els recursos d'abastament necessaris per a les nostres societats, tot considerant les previsions de proveïment per a les generacions futures en equilibri amb la pervivència dels ecosistemes. 
La necessitat d'abastament d'aquest recurs fluvial, tenint en compte el seu potencial limitat, exigeix un ús cada cop més ajustat a un consum responsable i sostenible.

Per tot això, l'Ajuntament de Manresa es fa ressò d'aquest nou paradigma proporcionant nous sistemes de control i regulació, del medi hídric, en una línia d'estalvi i consum responsable.

Per a qualsevol consulta o problema: Aigües de Manresa 

Per consultar l'estat de les aigües dels rius que transcorren pel nostre municipi, podeu clicar en aquest enllaç, i així podreu veure els resultats de les analítiques que periòdicament realitza l'Agència Catalana de l'Aigua.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat