Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Activitats als centres educatius

Activitats en les campanyes de sensibilització

Per tal de treballar la prevenció de les desigualtats entre homes i dones amb els col•lectius més joves de la societat, el SIAD organitza cada any activitats adreçades als centres educatius de la ciutat, tant de primària com de secundaria (concursos de microrelats i manifestos, de dibuix, exposicions).

Aquestes activitats s'ofereixen en el marc de les campanyes de sensibilització amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

L'objectiu és motivar els centres a treballar durant aquestes dates diferents temes relacionats amb les desigualtats que encara hi ha en la nostra societat per assolir una societat més igualitària.

Tallers de coeducació a primària

Des del SIAD Montserrat Roig de l'Ajuntament de Manresa es proposen tallers a totes les escoles de Manresa per treballar la igualtat entre els nens i les nenes a l'aula. S'ofereixen a tots els nivells de primària i adaptats a les diferents edats. La temàtica inclou de les joguines, els jocs al pati, els oficis... a la publicitat, els estereotips i els rols de gènere.

Tallers de prevenció de relacions abusives a secundària

Aquests altres tallers volen sensibilitzar sobre la violència contra les dones als adolescents i joves. També se'ls vol proporcionar eines i recursos perquè esdevinguin agents actius en la prevenció de les relacions abusives, tot promovent el respecte mutu entre els sexes i la resolució no violenta dels conflictes. 


Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat