Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Joventut

Enllaços

La regidoria de joventut aposta per la importància de creure en els i les  joves i en la seva potencialitat transformadora. La joventut es un període del cicle vital en el que es produeixen un seguit de transcisions, educatives, laborals, resedencials, familiars i ciutadanes, per això és important desenvolupar una sèrie d'estratègies transversals per tal de donar resposta a les necessitats de les persones joves.

Així, hem de  creure i aprofitar aquest potencial i veure la joventut com el motor del canvi social, i hem de poder impulsar el seu paper de ciutadà dins la societat a través de la participació i l’accés a la presa de decisions.

En el portal ManresaJove trobareu informació sobre les diferents activitats i programes de Joventut de l'Ajuntament de Manresa. Així com també hi trobareu informació relacionada amb estudis i formació; cultura, mobilitat nacional i internacional; esport; participació; salut, treball i habitatge. També hi trobareu els equipaments que la ciutat desticina específicament a les persones joves, espais que des de la regidoria convidem a totes les persones joves afer-ne ús i a visitar-nos per tal d'entre tots i totes construïr espais vitals i adeqüats.  

Contacte:

- Regidoria de Joventut

Crta. De Vic, 16

93 875 24 84

manresajove@ajmanresa.cat

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14


Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat