Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa Jove convoca la 4a edició del concurs de cartells d'Estiu Jove, dotat amb un premi de 300 euros

27/02/2023

El cartell guanyador serà la imatge de l’Estiu Jove 2023. Poden participar persones joves de 14 a 25 anys. L’últim dia per presentar els cartells és el 3 d’abril mitjançant el correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat

 

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manresa ha convocat la quarta edició del concurs de cartells d’Estiu Jove, obert a la participació de persones joves d’entre 14 i 25 anys. Aquest cartell servirà per crear tot el material de difusió de la programació d’activitats de l’Estiu Jove 2023. El cartell guanyador, a més de ser la imatge de l’edició, n’obtindrà un premi de 300 euros.

 

L’últim dia per presentar els cartells és el 3 d’abril mitjançant el correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat. La selecció de la persona guanyadora tindrà dues fases: primerament un jurat configurat per professionals de les arts gràfiques i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, de  Rosa Ortega  Juncosa i, en segon lloc, una votació popular a través del compte d’Instagram de @manresajove_ojb que es durà a terme des dels dies 11 al 18 d’abril. El cartell que aconsegueixi més “m’agrada” serà anunciat com a guanyador del premi el mateix dia i la seva imatge serà visible en la difusió de l’edició d’Estiu Jove 2023.

 

Per presentar-se al concurs i conèixer els requisits tècnics és imprescindible llegir les bases que es poden trobar al web www.manresajove.cat. Per a més informació es pot contactar amb la regidoria de Joventut a través del correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat, trucant al 938 771 360 o bé per WhatsApp al 676 664 142.

 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat