Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Habitatge

Vols independitzar-te? Busques pis o habitació de lloguer?  No saps per on començar? Des de l'Oficina Jove del Bages et podem ajudar a trobar la millor opció per a tu!  En aquest apartat t'oferim diferents recursos perquè tu mateix/a facis la recerca! Si vols assessorament individualitzat, et deixem l'assessoria d'habitatge de la Generalitat de Catalunya.

ASSESSORIA D'HABITATGE PER A JOVES

Coneix els aspectes relacionats amb la cerca de pis de lloguer, el contracte, els ajuts i els serveis d'assessorament disponibles. Informa't de les qüestions que et convé tenir en compte si vols compartir pis amb companys o bé llogar una habitació.

ALLOTJAMENT PER A JOVES

La ciutat de Manresa disposa de dos programes que tenen l'objectiu de proporcionar habitatges a preus assequibles, atenent a les necessitats i possibilitats de les persones i famílies.

Busques pis?

programes municipals per afavorir el lloguer

Les prestacions al pagament del lloguer són prestacions socials de caràcter econòmic que s’atorguen per un any i que són prorrogables per anualitats successives, en funció de les dotacions pressupostàries de cada exercici, mentre les persones beneficiàries mantinguin les condicions necessàries per la renovació.

FÒRUM S.A

Quan hagis trobat l'habitatge que et convé, hauràs de formalitzar el lloguer mitjançant un contracte d'arrendament amb el propietari. Aquestes són algunes de les coses a tenir en compte tant en el moment de signar, com abans, i quan acabi el contracte.

EL CONTRACTE DE LLOGUER

A continuació t’indiquem les línies d’ajut que existeixen actualment per a nous sol·licitants. Comprova’n els requisits, els terminis i la documentació a aportar.

AJUTS PER L'HABITATGE 2024

És molt important tenir en compte que tant el que busca com el que ofereix compartir un habitatge té uns drets i unes obligacions. Si teniu qualsevol dubte jurídic podeu consultar al nostre servei d’assessorament.

ABANS DE COMPARTIR

Guia per a Joves que volen compartir pis al Barcelonès com un resum de consells per a tots aquells joves de la comarca que vulguin marxar a viure amb altres persones.

VÍDEOGUIA PER A JOVES

Aquesta és una llista de les agències immobiliàries de Manresa, el seu contacte i on trobar-les.

IMMOBILIÀRIES DE MANRESA

I finalment una llista de portals web de cerca d'habitatges.

WEBS D'HABITATGE

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat