Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Transport públic a Manresa

BusManresa és el servei urbà de transport públic de Manresa, que compta amb vuit línies per arribar a tota la ciutat. Fes click aquí per consultar totes les línies, horaris i parades:

LÍNIES DE BUS

La targeta T-16 és un títol de transport per joves de 4 a 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on es resideixi.

És gratuïta en la seva primera emissió i té un cost de 35 € que serà repercutit a l’usuari en l’expedició del seu duplicat. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys.

Per més informació sobre la seva sol·licitud o renovació feu click aquí:

TARGETA T-16

La targeta T-18 és una ampliació de la T-16, és a dir, un títol integrat que permet fer viatges il·limitats amb el servei de bus urbà de Manresa. Cal tenir en compte que el període de tramitació es d'un mes. Per sol·licitar o renovar feu click al següent enllaç:

TARGETA T-18

Per saber més sobre el transport urbà de Manresa i de la gamma de títols per moure-us en bus feu click aquí.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat