Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La Kampana

El Casal de Joves la Kampana és un equipament juvenil actiu i dinàmic, un espai d'acollida i convivència basat en la participació i la implicació de la població juvenil de Manresa, adreçat a joves a partir dels 12 anys. Fomenta i educa uns valors i actituds potenciant l'oci alternatiu.

La Kampana és un servei municipal de l'Ajuntament de Manresa des del 2003, que és gestionat pel CAE des del febrer de 2013.

La fita final de la intervenció del CAE és assolir que el Casal de Joves la Kampana esdevingui un espai integrador, cohesionador i educatiu; actiu i generador d'iniciatives de lleure i oci juvenil; obert a la participació de tots els adolescents i joves de la ciutat, on les diferències culturals i de gènere esdevenen un fet respectat i viscut com a riquesa.

Gràcies a aquest espai relacional i de dinamització sociocultural la veu  i la figura del jove pren protagonisme en totes les accions i projectes que es porten a terme, vetllant per una implicació activa en el desenvolupament i procés d'aquests.

Pots trobar-hi: sala d'estudis, sala d'assaig, espai de videojocs, informació, sessió d'espais, assessorament, connexió wifi, tallers i activitats entre molts altres!

CONTACTA'NS

Pl.Icària s/n. 08241, Manresa

   938729237 - 693926497

   horari de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30h

   lakampana@ajmanresa.cat / kampanacasal@gmail.com

 @lakampana_manresa

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat