Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Grup amics del lleure (GALL)

Adreça: C/ Sant Blai 14, 08242, Manresa

E-mail: gallmanresa@gmail.com

 @gallmanresa

El Grup d’Amics del Lleure (GALL) està format pels Cuas, Esplais i Mijacs de Manresa i rodalies. La idea de crear GALL sorgeix l’any 2011, moment en què es va creure oportú agrupar un cop l’any totes les entitats i compartir recursos i experiències tenint en compte que a Manresa hi havia moltes entitats relacionades amb aquest sector.

L’agrupació va néixer l’any 2012 fruit de la voluntat d’intercanviar experiències, passar una bona estona i, sobretot, fer pinya al voltant del món del lleure. Es reuneix gairebé cada setmana per preparar dos esdeveniments a l’any: una trobada adreçada a tots els monitors i monitores dels centres per intercanviar experiències i una segona activitat Lleure al carrer. Actualment en formen part 9 centres: AEIG Cardenal Lluch, AEIG Antoni Gaudí, AEIG La Salut, AEIG Cavall Bernat, Esplai Vic-Remei, Esplai Minuatx, Esplai Merlot, Esplai Can Cristu i Esplai SAFA.
Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat