Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Abans de cercar feina...

Saps a quina professió et vols dedicar?

Abans de cercar feina, cal que facis un treball d’autoconeixement per poder construir el teu objectiu professional.

És important identificar quines són les teves potencialitats i fortaleses així com els aspectes que et cal millorar per poder definir el teu PROJECTE PROFESSIONAL.

A continuació hi trobaràs algunes eines que et seran útils en aquest procés.

L'eina Cloe pretén servir-vos de guia perquè arribeu a definir el vostre objectiu professional. Des del SOC us presentem una nova eina, amb la qual volem ajudar-vos a definir el vostre objectiu professional, ja sigui perquè busqueu la primera feina, voleu millorar la feina que teniu en l'actualitat o simplement desitgeu un canvi.

CLOE

El GR s'ha elaborat amb l'ànim d'ajudar-te en el procés de decisió del teu projecte professional.

TEST GR

Descobreix amb el Test d’Interessos Professionals les ocupacions més afins a les teves motivacions.

TEST D'INTERESSOS PROFESSIONALs

L’exploració biogràfica consisteix en analitzar la nostra història personal i professional per a conèixer millor el nostre perfil de competències i motivacions vers el treball.

IDENTIFICACIÓ DE COMPETÈNCIES

En el Diccionari de competències trobaràs característiques personals relacionades d'una forma causal amb l'èxit en un determinat lloc de treball.

DICCIONARI DE COMPETÈNCIES

Conèixer els diferents sectors econòmics, les seves tendències i pautes de transformació i les oportunitats professionals que generen són aspectes crucials per a una presa de decisions adequada en el context de desenvolupament de la teva carrera.

EL MERCAT LABORAL

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat