Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Espai Jove Joan Amades acull l'exposició «La simplicitat com a eina comunicadora», d'Olga Castaño Martos

10/01/2023

Es podrà visitar de l'11 de gener al 6 de febrer

L’Espai Jove Joan Amades acollirà a partir de demà dimecres, 11 de gener, i fins al 6 de febrer, l’exposició “La simplicitat com a eina comunicadora”, de la jove artista Olga Castaño Martos. La mostra es podrà veure a ExpressArt, un espai expositiu per a diverses disciplines artístiques amb la intenció de servir de plataforma per al jovent des d’on donar-se a conèixer al públic.

"Com a éssers humans, davant de la simplicitat, i amb interès d'associar idees, tendim a trobar en les formes simples allò que millor coneixem. Des de la pareidolia fins a l'autoimatge, tenim sempre present la nostra pròpia anatomia". Partint d'aquesta afirmació,  l'autora ens convida a entrar a la seva obra.

La mostra es limita a representar en line-art (art lineal)  una sèrie de peces que juguen a fer de còmplice del contingut al receptor. S’hi podran trobar des d'imatges que evoquen erotisme fins a imatges amb elements naturalistes.

Si ets jove i artista, Manresa ofereix dos espais per exposar de forma gratuïta: l'Espai Jove Joan Amades i el casal de Joves La Kampana. A més, també hi ha la possibilitat de dur a terme un taller artístic adreçat a persones joves. Per més informació o per exposar a l'Espai ExpressArt podeu contactar a través del correu manresajove@ajmanresa.cat, per telèfon al 938 771 360 i per WhatsApp al 676 664 142.

 

(*) Peu de foto: Cartell de l'exposició 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat