Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

ManresaJove presenta la programació d'activitats d'Hivern 2023

04/01/2023

Tallers d’autoestima, creació digital, random dance, d’empoderament LGTBIQ+, prevenció de drogues, exposicions i teatre són, entre moltes altres,  les atractives propostes adreçades al públic jove que tindran lloc a la ciutat de gener a abril. 

 

L’Ajuntament de Manresa, a través de Manresa Jove i amb el suport de diverses entitats de territori, presenta per aquest hivern una àmplia programació d’activitats i tallers de lleure adreçada al públic jove que tindrà lloc durant els mesos de gener a abril a l’Espai Joan Amades i al Casal de Joves La Kampana.

A partir de la setmana que ve es proposen activitats de diferents esferes per procurar arribar al jovent amb interessos diversos. S’han programat tallers d’autoestima, creació digital, random dance, d’empoderament LGTBIQ+, prevenció de drogues, i molt més.

 

L’espai ExpressArt (Espai Jove Joan Amades) acollirà diverses exposicions per potenciar al jovent artista del Bages. ExpressArt és un espai on es dona cabuda a diverses disciplines artístiques amb la intenció de servir de plataforma per al jovent des d’on donar-se a conèixer al públic que visita l’Oficina.

 

També es suggereixen  diferents activitats emmarcades dins la campanya Emmiralla’t. La campanya té com a objectiu combatre la pressió estètica i els trastorns de conducta alimentària. Està impulsada des de diverses regidories arran de la necessitat detectada d'abordar aquesta temàtica amb la població jove.

 

Així mateix, es duran a terme diverses exposicions dinamitzades amb caràcter divulgatiu que s’oferiran als instituts sobre: tabac, alcohol i diversitat sexual i afectiva.

 

El teatre per a persones joves tindrà també un especial protagonisme en la programació de Manresa amb obres i espectacles que es podran veure a la Sala Petita del Kursaal i al Teatre Conservatori.

 

Per més informació i inscripcions podeu contactar amb l’Oficina Jove del Bages – Espai Jove Joan Amades al correu bages@oficinajove.cat, trucant al 93 877 13 60, per WhatsApp al 676 66 41 42.

 

 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat