Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La Kampana acull divendres una trobada per crear un espai juvenil d'art i música sota l'impuls dels joves que van participar en un projecte internacional al Marroc

16/11/2022

La convocatòria és oberta a tots els joves de Manresa de 12 a 30 anys. Serà aquest divendres, a les 18h, al casal de joves. L’objectiu del projecte és continuar amb joves de la ciutat el projecte de creació artística que es va fer a Larache.

El Casal de Joves La Kampana acollirà aquest divendres, 18 de novembre, un espai d’art i creació obert a tots els joves d’entre 12 i 30 anys d’edat. La convocatòria va a càrrec del grup de joves artistes que van participar en un projecte internacional a Larache (Marroc) i de les educadores de l’equipament juvenil. L’objectiu de la trobada, que tindrà lloc a les 18 h, és crear un nou espai d’art i música a Manresa.

Els convocants fan una crida als joves de Manresa perquè participin en aquesta jornada de divendres amb l’objectiu de trobar-se i aprendre o compartir diferents tipus d’art: tocant diversos instruments musicals, cantant, dansant, dibuixant o elaborant audiovisuals.

L’objectiu del projecte, promogut per La Kampana, és continuar amb joves de Manresa el projecte de creació artística que es va fer al Marroc, per tal de crear espais d’aprenentatge de manera regular i generar un espai de cohesió social amb joves de totes les edats i contextos diversos.

Per participar a la trobada d’aquest divendres, es pot fer la inscripció al canal d’Instagram de La Kampana o de forma presencial, cada tarda de 16.30h a 20h.

El Casal de Joves La Kampana és un servei juvenil municipal de l’Ajuntament de Manresa, gestionat i dinamitzat pel CAE des del l’any 2013. Situat a la plaça Icària, en ple cor del Centre Històric, La Kampana vol ser un equipament actiu i dinàmic, un espai d’acollida i de convivència basat en la participació i la implicació dels joves, que fomenta i educa en valors i actituds, i que potencia models d’oci alternatiu.

Per a més informació, es pot contactar amb les educadores del Casal de Joves La Kampana, Anna Martínez i Jose López, al telèfon 693926497 o bé per correu electrònic lakampana@ajmanresa.cat.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat