Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Joves de La Kampana presenten aquest dimecres la seva participació en un projecte internacional a Larache

25/10/2022

Aquest mes d’octubre un grup de joves artistes de La Kampana han participat en un intercanvi juvenil a Larache, al nord del Marroc, que pretenia apropar l'art a tothom. L’objectiu ha estat incentivar a nous talents de diferents perquè elaboressin creacions artístiques a través de la música, la dansa, els audiovisuals, la literatura i el teatre. La iniciativa serà presentada demà dimecres a la tarda a La Kampana.

Un grup de joves usuaris del Casal de Joves La Kampana i una dinamitzadora de l’equip educatiu d’aquest equipament van participar a inicis d’octubre en l’intercanvi juvenil “Connectem a través de l’art”, que es va dur a terme a Larache (al nord del Marroc). Alguns d’aquests joves presentaran el projecte demà dimecres, a les 18h, a La Kampana.

L’objectiu del projecte, promogut per l’entitat Train d'Avenir in Larache, és incentivar a nous talents de diferents països a elaborar creacions artístiques a través de la música, la dansa, els audiovisuals, la literatura i el teatre i, d’aquesta manera, apropar-los a persones joves de diferents procedències.

Algunes de les creacions artístiques fetes han estat un documental on presentaven la bellesa de la ciutat, poemes musicats en diverses llengües, una producció musical escenificada, una peça de dansa contemporània i una obra de teatre.

L’experiència ha estat molt enriquidora per als joves participants, que, com a resum de l’experiència, han mostrat la seva satisfacció pels aprenentatges adquirits i les noves amistats que han fet, així com el coneixement de noves cultures. “Hem connectat amb molta gent i tenim més clar que és possible dedicar-nos a l’art en un futur professional”, asseguren.

Aquest dimecres, 26 d’octubre, a partir de les 18h, es farà al Casal de Joves de La Kampana una presentació d’aquesta experiència amb el testimoni d’alguns dels joves participants. Aquesta sessió està oberta a totes les persones interessades i permetrà reflexionar sobre les expectatives, el que es pot aprendre i el que es pot compartir en un intercanvi d’aquest tipus. L’objectiu és engrescar més joves a ser protagonistes i formar part del teixit associatiu i d’aquestes xarxes internacionals, que esdevenen instruments de creixement i de cohesió social.

El Casal de Joves La Kampana és un servei juvenil municipal de l’Ajuntament de Manresa, gestionat i dinamitzat pel CAE des del l’any 2013. Situat a la plaça Icària, en ple cor del Centre Històric, La Kampana vol ser un equipament actiu i dinàmic, un espai d’acollida i de convivència basat en la participació i la implicació dels joves, que fomenta i educa en valors i actituds, i que potencia models d’oci alternatiu.

Per a més informació, podeu contactar amb els educadors del Casal de Joves La Kampana, Anna Martínez i Jose López, al telèfon 938729237 o bé per correu electrònic lakampana@ajmanresa.cat.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat