Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Juntes

Segons la sociòloga Margaret Shuler, defineix l'apoderament com " un procés per mitjà del com les dones incrementen la seva capacitat de configurar les seves pròpies vides i el seu entorn, una evolució en la concientització de les dones sobre si mateixes, en el seu estatus i en la seva eficàcia en les interaccions socials".

JUNTES és un projecte adreçat a noies a partir de 16 anys, que porta com a objectiu l'apodermanet a través de la dinamització d'activitats participatives, que promouen l'autoestima, la presa de decisions, l'esperit crític i l'autonomia.

Aquest projecte engega al març de 2019, gràcies a la participació voluntària de la professora de català del projecte Catalitza. Les participants es reunien un cop al mes, en sessions d'una hora i mitja, on a part de les activitats dirigides que portava a terme l'educadora voluntària, les mateixes joves proposaven activitats o accions a realitzar amb tot el grup. Aquest finalitza el junt del mateix any.

L'equip tècnic de la Kampana valora l'importància de projecte d'aquest tipus adreçats a noies, és per això que es vetlla per oferir una altre edició del projecte JUNTES. I és gràcies a les pràctiques que ha de dur a terme l'alumne del CFGS Dual d'Integració Social del Guillem Catà a la Kampana, que el projecte pot engegar-se a l'octubre, i amb una molt bona noticia, una sessió per setmana, tots els dimarts de 17:00 a les 18:15 h. 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat