Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Què fer a l'estiu?

Ja has pensat què vols fer amb el teu estiu? Tens un ampli ventall de possibilitats de fer una estada a un altre país; estudis, feina, pràctiques laborals, voluntariat, turisme alternatiu etc... Totes elles et permetran millorar la teva formació en idiomes i viure una experiència molt enriquidora amb caire internacional.

Aquí tens diferents opcions:

COCAT és la Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya, una plataforma d’entitats fundada el 2005 i integrada per aquelles entitats catalanes que organitzen camps internacionals des de fa més de 2 anys consecutius i que han volgut ser-ne membres.

COCAT

L’SCI Catalunya som una de les 42 branques que configuren la xarxa del Service Civil International, un moviment de voluntariat internacional per la construcció de pau.

SCI-CAT

Interrail.eu és el canal oficial de ventes en línea dels Interrail Pass. Venem els nostres Pases a viatgeres de tot Europa i ens comprometem a ajudarles a vivure un viatje inolvidable.

INTERRAIL

WWOOF és un moviment mundial que uneix voluntaris amb agricultors i agricultors ecològics per promoure experiències culturals i educatives basades en la confiança i l'intercanvi no monetari, ajudant així a construir una comunitat global sostenible.

WWOOF

Worldpackers és una comunitat basada en col·laboracions i relacions honestes que fan que els viatges siguin més accessibles per a aquells que busquen una experiència cultural profunda.

WORLDPACKERS

Workaway és una comunitat que facilita el viatje sostenible i l'intercanvi cultural. Promovent el voluntariat, l'intercanii familiar, l'allotjament amb famílies o en granges, les vacances traballant, els companys de viatje, l'aprenentatge d'idiomes i l'intercanvi cultural.

WORKAWAY

HelpX és un llistat en línia d’explotacions agrícoles, granges no ecològiques, cases de camp, cases d’estada, ranxos, cases d’hostes, B&B, hostals per a motxillers i fins i tot vaixells de vela que conviden ajudants voluntaris a quedar-se a curt termini a canvi d’aliments i allotjaments.

HELPX

La International Au Pair Association (IAPA) és l’associació comercial líder mundial per a organitzacions actives en tots els aspectes dels programes d’au pair i d’intercanvi cultural. IAPA compta amb més de 170 organitzacions membres actives en 45 països del món.

IAPA

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat