Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Continuen els treballs d'asfaltatge a diferents carrers de la ciutat dins del Pla de Millora de l'Espai Públic 2021

Imatge de la notícia
01/08/2021

Aquesta setmana s’actuarà al carrer Gaudí, a la carretera del Pont de Vilomara, al carrer Caputxins i a la cruïlla del carrer Lleida amb carrer Numància. Durant la setmana també s’iniciarà la segona fase de reposició de peces del paviment al Centre Històric, i es faran treballs d’Aigües de Manresa al Passeig del Riu i a l’avinguda dels Països Catalans, entre altres actuacions.

 

Les obres d’asfaltatge incloses en el Pla de Millora de l’Espai Públic 2021 continuen aquesta setmana en diferents carrers de la ciutat. Comportaran diverses afectacions a la mobilitat en vehicle privat i en transport públic que es detallen a continuació:

 

 

*Dilluns 2 i dimarts 3 d’agost: Carrer Gaudí, entre carrer Sant Joan d’en Coll i carrer Trieta

 

-Es prohibeix l’estacionament.

-Es tallarà el trànsit de vehicles de carrer Gaudí entre el carrer Sant Joan d’en Coll i el carrer Trieta.

-La línia L8 Perimetral - Estacions del bus modificarà el recorregut. Es poden consultar afectacions i parades provisionals a www.manresabus.com

-L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es realitzarà sempre i quan l’estat dels treballs així ho permeti.

 

 

*Dimarts 3 d’agost: Carretera Pont de Vilomara, entre Av. Francesc Macià i carrer Viladordis

 

-Es faran arranjaments puntuals del paviment entre les 14 i les 20 h.

-Es tallarà el trànsit de vehicles de carretera del Pont de Vilomara entre l’avinguda Francesc Macià i el carrer Viladordis, afectant a la cruïlla amb el carrer Viladordis mantenint el trànsit regulat amb personal d’obres.

-Els vehicles que circulin per la carretera del Pont de Vilomara en direcció al barri de la Balconada es desviaran per l’avinguda Francesc Macià.

-La línia L1 Balconada sel bus modificarà el seu recorregut. Es poden consultar afectacions i parades provisionals a www.manresabus.com

-L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es realitzarà sempre i quan l’estat dels treballs així ho permeti.

 

 

*Dimarts 3 d’agost: Carrer Caputxins, entre el carrer Sant Benet i l’accés a la Clínica Sant Josep

 

-Es faran arranjaments puntuals del paviment entre les 20 i les 24 h.

-Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Caputxins entre el carrer Sant Benet i l’accés a la Clínica Sant Josep, afectant a la cruïlla amb carrer Saleses.

-S’invertirà el sentit de circulació del carrer Era Huguet per permetre l’accés de veïns als carrers Era Huguet, Saleses i passatge Puig.

-L’accés de vehicles a la Clínica Sant Josep per a Urgències, es realitzarà per carrer Escodines i Sant Bartomeu (s’habilitarà el pas pel sistema de control d’accés de Plaça Sant Ignasi).

 

 

*Dimecres 4 i dijous 5 d’agost: Cruïlla del carrer Lleida amb carrer Numància

 

-Dilluns 2 d’agost es prohibirà l’estacionament a partir de les 15 h.

-Dimarts 3 d’agost es tallarà el trànsit de vehicles de carrer Lleida entre l’Avinguda Tudela i la plaça Excursionisme.

-Els veïns de carrer Numància accediran i sortiran del tram afectat des del carrer Lepant.

-L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es realitzarà sempre i quan l’estat dels treballs així ho permeti.


 

Renovació paviments al Centre Històric a partir de dimecres

 

Aquest dimecres 4 d’agost s’iniciaran els treballs de la segona fase d’actuacions de reposició de peces de paviment en mal estat en zones de vianants. En aquesta segona fase s’actuarà a la Plana de l’Om, al carrer del Born i al carrer Nou. Es mantindrà el trànsit de vehicles cap al passeig de la República i cap al carrer Vilanova. És previst que aquesta actuació duri 10 dies.

 

 

Es fan repintats de la zona blava i verda

 

L’empresa EYSA iniciarà aquest dilluns els treballs de manteniment anual de la senyalització horitzontal de les places de Zona Blava i Verda de la ciutat. Amb motiu d’aquests treballs, es prohibirà l’estacionament dels àmbits d’afectació diaris.

 

 

Tall a la carretera de Sant Joan

 

Dilluns de la setmana vinent, dia 9 d’agost, s’iniciaran els treballs de millora de les juntes de dilatació del pont que enllaça la plaça Mil·lenari amb la carretera de Sant Joan. Amb motiu d’aquests treballs s’ocuparà un dels dos carrils de circulació permanentment i el trànsit de vehicles es regularà en pas alternatiu amb semàfors d’obra. És previst que aquests treballs durin 1 setmana.

 

 

Actuacions d’Aigües de Manresa

 

Dins de l’àmbit de les obres per a fer la nova avinguda dels Països Catalans, aquest dimecres 4 d’agost s’iniciaran treballs de canalització per a la connexió a la xarxa d’aigua potable del nou vial. Es tallaran els dos carrils d’accés a la plaça Prat de la Riba des de carretera de Vic i s’habilitarà un carril provisional d’accés per la zona d’illeta propera. És previst que aquesta afectació de trànsit duri deu dies.

 

A banda, Aigües de Manresa continuarà les actuacions al Passeig del Riu amb l’inici de la segona fase de les obres de canalització soterrada d’aigua en aquest vial (entre carrer del Bruc i Muralla de Sant Francesc). Arrencarà aquest dijous 5 d’agost i és previst que duri tres setmanes. Aquesta segona fase d’implantació comportarà:

-Restablir el trànsit habitual en el tram d’afectació de la primera fase.

-Reducció de 3 a 2 carrils de circulació en el tram de Muralla Sant Francesc entre Passeig del Riu i carrer Mossèn Vall.

-Modificació de la programació semafòrica de la cruïlla de Muralla Sant Francesc – Pg. del Riu – Pont de Sant Francesc per regular el trànsit en pas alternatiu mantenint els girs actuals (atès la reducció de carrils).

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat