Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament i l'Agrupació Cultural del Bages signen un conveni per organitzar diversos actes tradicionals i festius

28/12/2017

En virtut d’aquest acord, l’ajuntament atorga una subvenció d’11.300 euros destinats a  l’organització dels actes següents: l’elecció i representació de la pubilla i hereu de la ciutat, la trobada d’havaneres i la Innocentada de la ciutat de Manresa.

 

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president  de l’entitat Agrupació Cultural del Bages, Pere Vila,  han signat un conveni pel qual el consistori es compromet a pagar una subvenció d’11.300 euros per finançar una part de les despeses d’organització de diverses activitats tradicionals, festives i culturals.

 

Contretament, es tracta dels actes següents: l’elecció i representació de la pubilla i l'hereu de la ciutat per seguir mantenint viva i donar continuïtat a la tradició ciutadana i nacional en el marc de la Festa Major; una nova edició de la Trobada d’havaneres; i la celebració de la Innocentada d’enguany al Teatre Conservatori.

 

L’acte de signatura ha comptat també amb l’assistència de la regidora de Cultura, Anna Crespo, i de Josep Purtí, secretari de Agrupació Cultural del Bages.

 

L’Agrupació Cultural del Bages és una entitat manresana sense ànim de lucre que té per finalitat l’organització de diferents actes que es porten a terme a la ciutat de Manresa. A més dels esmentats, en què col·labora l’ajuntament, l’entitat té una àmplia activitat i diverses seccions com foment de la Sardana, cavallets de Manresa, etc.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat