Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Manresa estrena la campanya “L'hivern que batega” amb una nadala composta expressament i la retransmissió de la cavalcada de Reis en directe per TV3

Imatge de la notícia
28/11/2017

El músic manresà Xavier Serrano ha compost la peça, en què apareixen esdeveniments nadalencs i indrets manresans. S’estrenarà aquest dissabte, coincidint amb la inauguració oficial de la pista de gel a Sant Domènec. Es tracta d’una nova acció de foment de marca de “Manresa, cor de Catalunya”  per deixar clar que, també al llarg de l’hivern, la ciutat continua bategant amb força.


 

 “És l’hivern que batega dins dels nostres cors”. Així és com acaba la nova nadala escrita pel músic manresà Xavier Serrano, que s’estrenarà el proper dissabte i que acompanyarà diversos esdeveniments, durant els dies de Nadal, interpretada per grups d’infants o d’adults.

 

La presentació de la nadala ha tingut lloc avui a l’Ajuntament de Manresa i ha anat a càrrec de la regidora de Projecció de Ciutat i Festes, Neus Comellas; i el mateix autor de la cançó, Xavier Serrano.

 

Neus Comellas ha mostrat la satisfacció per poder presentar “aquest himne”, amb el qual i amb motiu de les festes de Nadal, l’Ajuntament vol oferir un nou element aglutinador, que “fomenti el sentiment de pertinença i d’autoestima, i recordi els diversos actius de la ciutat”, que continua bategant malgrat les baixes temperatures. Per aquets motiu, la nadala “L’hivern que batega”, feta des de Manresa i per a Manresa, acompanyarà les diverses activitats nadalenques.

 

Per a la regidora, Manresa, gràcies a moltes iniciatives “és més viva que mai i mostra que els manresans i manresanes ens ho comencem a creure, que som capaços de fer moltes coses i amb molt valor, i que podem projectar-les cap enfora”.

 

Al seu torn, Xavier Serrano ha agraït la confiança de l’Ajuntament de Manresa per haver pensat en ell a l’hora de posar lletra i música d’aquesta nadala. “És una lletra feta a mida” per reflectir el Nadal a Manresa i amb la voluntat “que la canti tothom”. La nadala és presentarà aquest dissabte, coincidint amb la inauguració oficial de la pista de gel a Sant Domènec, i preveu també una posada en escena “amb més d’un centenar de persones, entre grans i petits, el dia 29 de desembre a les escales de Crist Rei".

 

Serrano ha explicat que la cançó l’ha gravat amb el suport de Jordi Segon (guitarrista), Ariadna Padró (violinista) i quatre noies que han fet de cor: Magalí Torras; Anna i Berta Vila; i Xènia Cabañés.

 

Escolteu aquí la nadala "L'hivern que batega"   

 

La cavalcada de Reis, per TV3

 

Comellas ha anunciat que la nova cançó de Nadal a Manresa també es podrà sentir per la cavalcada de Reis, el proper 5 de gener. Aquest any, Televisió de Catalunya ha escollit la cavalcada manresana, que serà transmesa en directe. Així, tot el país podrà gaudir de l’arribada dels Reis a la nostra ciutat. L’AgrupacióCultural del Bages ja està treballant en oferir una cavalcada el màxim de lluïda i amb la màxima participació.

 

La regidora ha tingut paraules d’agraïment a les empreses del territori que donaran suport econòmic per fer possible la retransmissió de la cavalcada per televisió.

 

 

Una campanya per remarcar els atractius de Manresa

 

La campanya de marca “Manresa cor de Catalunya” té com a objectiu potenciar Manresa com a capital comercial, afavorir la projecció exterior de Manresa, i al mateix temps incrementar l’autoestima i l’atractiu de la ciutat. La marca es planteja la identificació de la ciutat com a capital dela Catalunya Centrali destaca els seus principals atractius. L’any passat ja es va estrenar la cançó i el vídeo “La llum que portes dins”, a càrrec de Gossos, i per a aquesta campanya de Nadal s’ha ideat la peça “L’hivern que batega”. En el marc de la campanya també s’han instal·lat cartells amb l’anagrama de “Manresa cor de Catalunya” a les entrades de la ciutat, amb missatges que van canviant i que aquests dies desitgen unes bones festes.

 

La campanya "L'hivern que batega" té el suport de La Caixa, Kids&Us, Forn de Cabrianes, Garoina, Oller del Mas, Party Fiesta i Bon Preu.

 

L’hivern que batega

(Xavier Serrano)

 

Escalfem els carrers per la fira de Sant Andreu.

No hi ha cotxes al centre, els aparadors fan badar.

Els matins ben glaçats no ens espanten, anem a treballar,

Que aviat els llums anunciaran que vindrà el Nadal.

Santa Llúcia ens du el mercat ala Plaça Major.

És l’hivern que batega a Manresa dins dels nostres cors.

 

Ding, dong, ding, dong,

Durem caliu als carrers amb el nostre batec perquè se’n vagi el fred.

Ding, dong, ding, dong,

Corre a portar-li la carta al Príncep Assuan, que ja arriben els Reis.

 

Pastorets nadalant des de sempre al teatre Els Carlins.

Ens agrada que aquest Nadal sigui millor que el d’ahir.

Tot s’ho mira asseguda la noia dela Planade l’Om. 

És l’hivern que batega a Manresa dins dels nostres cors.

 

  

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat