Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

S'obre el termini d'inscripció als cursos de català per a adults

12/09/2017

La nova seu del Centre de Normalització Lingüística Monserrat (CNL) a Manresa està situada al passeig de Pere III, 68, entresol (cantonada amb la plaça de l’11 de Setembre). 

 

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ofereix cursos de tots els nivells, des de l’inicial fins al nivell superior C2, de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats.
 

Tothom qui vulgui fer un curs i que no tingui cap certificat acreditatiu en llengua catalana ha de fer una prova de nivell a la nova seu del CNL Montserrat: al passeig de Pere III, 68 (entrada per la plaça 11 de Setembre) de Manresa. Cal trucar al 93 872 17 07 abans del 20 de setembre per demanar hora.
 

La inscripció general als cursos dels nivells inicial i bàsic 1 és a partir del dia 21 de setembre; del bàsic 2, bàsic 3 i elementals a partir del dia 22 de setembre, del nivell superior (C2) a partir del dia 19 de setembre, i dels nivells intermedis i de suficiència a partir del 25 de setembre.
 

El preu dels cursos varia segons el nivell i, en la majoria, hi ha entre un 70% i un 50% de reducció de la matrícula per a persones en situació d’atur, pensionistes o jubilades, entre d’altres.

 

Els cursos es corresponen amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) i, un cop superats, permeten obtenir el certificat oficial. A més, els cursos bàsics ofereixen la certificació vàlida per als informes d’arrelament.

 

El Consorci per ala Normalització Lingüística (CPNL) és una institució pública dedicada a la formació i al foment de l’ús de la llengua catalana en tots els contextos de la societat catalana i a facilitar la cohesió social mitjançant l’ús de la llengua.

 

El CPNL, integrat per la Generalitat de Catalunya i per diversos ens locals, compta amb 22 centres de normalització lingüística en 146 punts de servei a tot el territori català.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat