Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Seu electrònica

Dimarts vinent es farà un col·loqui per presentar "Els sabors del Bages", un número especial de la revista CUINA sobre la gastronomia i el turisme del Bages

Imatge de la notícia
01/11/2018

Durant l’acte també hi haurà un tast de productes a càrrec de Fogons Gastronòmics del Bages i de la DO Pla de Bages i una taula rodona amb persones internes i externes del sector gastronòmic. Es realitzarà a partir de les 7 de la tarda a la Sala Catalunya de la Cambra de Comerç de Manresa.

 

El dimarts 6 de novembre es presentarà el número especial que ha dedicat la revista CUINA a la gastronomia i el turisme del Bages i que es va publicar el dissabte 28 d’octubre. Per aquest motiu s’han programat un seguit d’actes que es faran a la Sala Catalunya de la Cambra de Comerç de Manresa (Plaça del Mercat s/n) a partir de les 7 de la tarda.

 

La idea de realitzar aquest col·loqui sorgeix de la iniciativa de la revista CUINA per oferir un número especial sobre la gastronomia i el turisme del Bages.  Per fer-ho possible, l’Ajuntament de Manresa hi va col·laborar econòmicament i aportant continguts des de dues regidories: Cultura, per ser la Capital de la Cultura Catalana d’enguany; i Entorn Natural, per donar a conèixer l’Anella Verda i els seus itineraris.

 

Durant la jornada es realitzarà un tast de productes a càrrec de Fogons Gastronòmics del Bages i de la DO Pla de Bages que servirà per iniciar les Jornades Gastronòmiques de porc Ral, que es duran a terme durant tot el mes de novembre a Avinyó.

 

D’altra banda, també s’ha programat una taula rodona amb persones internes i externes del sector gastronòmic per exposar en quin nivell està la gastronomia local i comarcal i quina repercussió té cap a la societat. Estarà moderada pel director de la revista CUINA, Josep Sucarrats, i hi participarà Toni Massanés, gastrònom i director de la Fundació Alícia; Míriam Santamaria, periodista i geògrafa; Josep Maria Herms, director de l’empresa Playmedia, que desenvolupa projectes turístics arreu del món; i Esteve Pintó, president de la PIMEC de la Catalunya Central.

 

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Manresa, Bages Impuls, el Consell Comarcal del Bages i la revista CUINA. Compta amb la col·laboració de l’eslògan “Viu al Bages”, que el conformen els hotels d’Abat Cisneros (Montserrat), Món (Mon Sant Benet), el Parador de Cardona, i Mas de la Sala (Sallent); el Consell Regulador de la DO Pla de Bages;  els Fogons Gastronòmics del Bages;  el Grup Llobet; el Grup Roma; la Cambra de Comerç de Manresa; i la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (Manresa + Comerç).

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat