Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Manresa organitza la segona edició de l'Escola per a persones emprenedores

Imatge de la notícia
22/01/2018

Impulsada per l’Ajuntament de Manresa i el Centre Internacional de Formació Contínua d’UManresa-FUB, l’Escola oferirà dos nivells de formació: un enfocat a la generació d’idees de negoci i un altre per a la posada en marxa del projecte.

 

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa i el Centre Internacional de Formació Contínua del Campus Manresa de la UVic-UCC organitzen la segona edició de l’Escola per a persones emprenedores, una iniciativa que té l’objectiu d’assessorar i orientar els primers passos de l’emprenedor/a, per ajudar a valorar les seves idees de negoci, en l’estudi del mercat, en les estratègies de màrqueting,  en la recerca de finançament o en matèria legal o fiscal.

 

Els detalls d’aquest nova edició de l’Escola per a persones emprenedores han estat presentats aquest matí per la regidora d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz i Mas; i el Responsable de l’Oficina d’Atenció a l’Emprenedor i coordinador de l’Escola, Marc Bernadich.

 

Cristina Cruz ha valorat de forma molt positiva la continuació d’aquest projecte que té l’objectiu “de fomentar la cultura emprenedora i donar suport als nous projectes empresarials, ja que el considerem com un dels elements clau per al desenvolupament econòmic del territori i la dinamització i el creixement del teixit empresarial”.  La regidora d’Ocupació i Emprenedoria ha afegit que en aquest camí de suport a les persones emprenedores a la nostra ciutat és important “el treball conjunt del CEDEM, de la Universitat i el suport econòmic, com en aquest cas, que ens ofereix La Caixa”.

 

La seu torn, Marc Bernadich ha mostrat la satisfacció per tirar endavant aquesta nova edició de l’Escola després de “l’èxit de la primera edició” en la qual els 16 alumnes que van participar han tirat endavant els seus projectes. Per al coordinador de l’Escola “aquesta iniciativa formativa és única al territori per tres motius principals: “per metodologia docent, pel professorat qualificat que també té experiència empresarial, i per ubicació, que ens permet tenir a l’abast un entorn patrimonial, econòmic i cultural ric que ajuda a entendre als nous emprenedors l'ecosistema que els envolta”. 

 

Barnadich ha subratllat que la principal novetat d’aquesta segona edició és que s’ofereixen dos nivells de formació: un enfocat a la generació d’idees i en un altre per a la posada en marca del projecte. En tots dos nivells, la formació tindrà una durada de 40 hores i s’impartirà entre els mesos de febrer i març. La formació té un cost de 30 euros i és gratuïta per a persones en situació d’atur.

 

L’escola per a persones emprenedores (nivell I)

 

En aquest nivell hi haurà una formació intensiva dedicada  a la generació d’idees de negoci, la creació d’empreses i l’aprofitament econòmic i social de recursos i oportunitats a Manresa. Hi haurà un enfocament híbrid que combina les classes magistrals amb tallers, activitats de simulació i situacions per explorar els propis límits i els del grup.

 

Aquest curs es farà del 5 de febrer al 16 de febrer, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30h, a les instal·lacions d’UManresa - Fundació Universitària del Bages (Av. Universitària, 4-6 de Manresa) i altres emplaçaments de la ciutat.

L’escola per a persones emprenedores (nivell II)

 

Un cop, les persones emprenedores han decidit posar en marxa la idea de negoci i emprendre, ja s’inicia una segona etapa: gestionar un negoci. En aquest curs es farà formació en gestió empresarial eminentment pràctica, posant èmfasi en les tècniques de gestió més avançades centrades en la microempresa.

 

Aquest nivell es farà del 5 de març al 16 de maç; de dilluns a divendres, de 16 a20h, i tindrà lloc  a les instal·lacions d’UManresa – Fundació Universitària del Bages i altres emplaçaments de la ciutat.

 

Informació i inscripcions

 

Els participants que superin satisfactòriament els objectius del curs rebran un certificat d’assistència i aprofitament de la UVic-UC.


Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Direcció de Recerca i Innovació. Programa de suport a l’emprenedoria UManresa – Fundació Universitària del Bages – Tel. 938757348; correu electrònic infofc@umanresa.cat, o bé al web http://www.umanresa.cat/ca/suport-emprenedoria

 

 

 

 

 

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat