Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

La xerrada per a mares i pares de març explicarà tot el que cal saber sobre la preinscripció escolar 2017 - 18

17/03/2017

La conferència, que es durà terme el dimarts 21 de març a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de l’edifici FUB2, anirà càrrec de la regidora d’Ensenyament, Mercè Rosich; i de l’inspector del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Albert Ramírez.

 

El proper dimarts, 21 de març a les 19 hores, la Sala d’Actes de l’edifici FUB2 (Av. Bases de Manresa, 1) acollirà l’acte per explicar tot el que cal saber a les mares i pares que tenen un fill o filla que ha de començar P3 o 1r d’ESO aquest  setembre. S’informarà sobre les dates de preinscripció, criteris de baremació, documentació a presentar i lloc.

 

La ponència, en el marc del 10è Cicle de xerrades de mares i pares, anirà a càrrec de la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich i de l’inspector del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Albert Ramírez.

 

El cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat