Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Campi qui Jugui

El Campi qui Jugui és el Saló de la Infància I la Joventut de la Catalunya Central que té lloc a Manresa durant les vacances de Nadal. La 34a edició, com és tradicional, ofereix un espai d’activitats lúdiques i d’esbarjo dirigit preferentment als nens i nenes de la Catalunya Central.

Se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener, en horari de 16 a 20.30h, a les instal·lacions del Complex Vell Congost, un equipament que en aquesta edició tindrà les tradicions del Bages els com a eix temàtic que relligarà moltes de les activitats que s’hi oferiran

El Saló de la Infància està organitzat per l’Associació Campi qui Jugui que està formada per voluntaris vinculats al món associatiu, l’educació en el lleure, la pedagogia i la docència; i compta amb la col·laboració d’institucions públiques i privades i el suport de l’Ajuntament de Manresa.

El Campi qui Jugui va dirigit preferentment a infants de 3 a 12 anys. Des de les darreres edicions però, també s’ha creat un espai específic dirigit a infants de 0 a 3 :el Campi Xics.

El Saló de la Infància i la Joventut, Campi qui Jugui té com a objectius:

a) Oferir un espai lúdic variat i divers als infants i adolescents de les comarques de la Catalunya central durant el període de les vacances de Nadal.

b) Aprofitar el lleure infantil i juvenil per fer una tasca educativa, tot potenciant actituds i valors com la creativitat, el reciclatge, la solidaritat i el respecte a la diversitat.

c) Aprofundir a fons l’eix proposat al saló de la Infància.

Més d’una trentena d’activitats dins i fora del pavelló

Enguany la temàtica que relliga les activitats del Campi són: les festes i tradicions de la comarca del Bages. Les activitats previstes, més d’una trentena, es distribuiran dins i fora del Complex Vell Congost, amb la supervisió i dinamització de 60 monitors coordinats pel CAE.

La majoria de les activitats previstes dins el pavelló ens aproparan a diverses tradicions del Bages. Hi haurà un espai dedicat a tallers on els infants podran realitzar diferents tallers relacionats amb aspectes claus de la comarca del Bages. Podran jugar a la Ludoteca podran gaudir de l'espai del conta contes cada tarda amb el Manel Justícia, la pista americana per petits i la de grans, el room scape i com a novetat un espai dedicat a la realitat virtual. Enguany,  es dedicarà un espai molt especial perquè entitats tradicionals del Bages i Manresa, puguin actuar. Per als més petits, com és habitual, hi haurà l’Espai Xics, amb inflables, sínia i un munt d’activitats relacionades amb tradicions del Bages:  molí d’oli, castell de Cardona, la varema d’Artés, les festes de la Llum de Manresa....

A l’exterior hi haurà un circuit d'aventures per petits i un altre per grans, amb la gran tirolina, una atracció de fira, un circuit de bicicletes un circuit de Karts elèctrics i altres sorpreses.

Com l'any passat, hi haurà un food truck amb menjar i beure. Les activitats es complementaran amb visites d'entitats de la comarca del Bages i de la ciutat.

Descomptes i abonaments especials

Com l’any passat, els organitzadors mantenen una sèrie de descomptes i abonaments per poder fer més assequible l’assistència en aquest certamen a les famílies monoparentals i nombroses d’una banda, i a les famílies més assídues/fidels al Campi de l’altra.

Així el preu d’una entrada senzilla, que és de 6 euros pels infants a partir de tres anys, de 2 euros pels infants de 12 a 36 mesos. Per l’adult té un cost de 2 euros.

Els infants amb família monoparental el cost de l’entrada és de 4 euros igual que els infants amb carnet de família nombrosa.

Hi haurà la possibilitat d’obtenir abonaments per a 3 dies a un preu de 15 euros pels infants i 5 euros pels adults; o també un abonament de 5 dies a 20 euros pels infants i 8 euros pels adults. Així, aquests abonaments representen un estalvi de 3€ i 10 € respectivament per a cada infant.

Així mateix, amb la postal Campi o el carnet Imagina’t, hi ha un descompte de 50 cèntims per a l’entrada d’infant i per a 2 acompanyants. La postal Campi s’ha fet arribar a casa dels infants.

Un certamen que se celebra des del 1985

El Saló de la Infància està organitzat per l’Associació Campi qui Jugui que està formada per voluntaris vinculats al món associatiu, l’educació en el lleure, la pedagogia i la docència; i compta amb la col·laboració d’institucions públiques i privades i el suport de l’Ajuntament de Manresa. Se celebra de forma ininterrompuda des del 1985, inicialment al Palau Firal de Manresa, i des del 2013 al Complex Vell Congost.

L'Associació Campi qui jugui i l'Ajuntament conviden a tots els infants a participar-hi del Campi d’aquest any i confien que aquesta edició torni a ser un èxit i una de les activitats de referència del Nadal manresà.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat