Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Prevenció drogodependències

L’Ajuntament desenvolupa accions de prevenció de les drogodependències a partir de l’any 1992, amb coordinació amb altres institucions. Al llarg dels anys ha desenvolupat diferents actuacions, moltes d’elles adreçades a reforçar activitats educatives en el marc de l’ensenyament formal. l’impacte de les drogues i el tipus de droga han anat canviant amb el temps, i les actuacions també han variat. Son especialment significatives en aquests moments les actuacions en relació a la prevenciód el consum d’alcohol, el tabac i l’haixis.

L’any 2008, es posa en marxa una comissió formada per tècnics de diferents institucions ( Diferents departaments municipals, Althaia, Departament d’Educació, Consell Comarcal, Mossos d’Esquadra, Agencia de Protecció de la Salut ), amb la voluntat de reforçar conjuntament la prevenció de les drogodependències. L’any 2012 es posa en marxa el Consell de Drogodependències, amb la voluntat de donar suport a les polítiques preventives en relació a les drogues i consensuar prioritats.


Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat