Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Mercat municipal Puigmercadal

El Mercat Puigmercadal va ser inaugurat l’any 1987. Des d'aleshores el mercat obre les seves portes a les vuit del matí fins a les dues de la tarda. El divendres, de les vuit del matí a les vuit del vespre, i els dissabtes de vuit a tres. 
Des que l'Ajuntament de Manresa va assumir-ne la gestió directa, a principis de 2017, el Mercat Puigmercadal va iniciar un procés de modernització i una millora del seu equipament. El canvi és visible avui en dia: nova façana, nova entrada al Mercat amb un gran vestíbul, espai d'Informació Municipal, creació d'un espai dedicat a la degustació.
Actualment hi ha una vintena de parades que ofereixen una gran varietat de productes frescos i naturals als seus clients. Els compradors hi poden trobar parades que van des del peix fins a la fruita i la verdura, passant per la carn de vedella, porc, aviram, xai, conill i menuts; els llegums; les conserves i el bacallà; el forn de pa; i fins i tot una parada amb productes vegans. 
Al llarg de l'any el mercat es decora per celebrar les festes típiques de la nostra cultura. Per Nadal el mercat es decora amb motius propis de la festa nadalenca i es sortegen ampolles de cava. 
La gent que ve a comprar al mercat del Puigmercadal pot obtenir una targeta, la targeta client, que entrega al venedor de la parada quan compra i aquest li dóna punts que després pot intercanviar a les oficines del mercat per tiquets d'aparcament gratuït a les instal·lacions del Puigmercadal. 
També el mercat Puigmercadal obre les seves portes a totes les escoles de Manresa i comarca perquè els nens puguin visitar-lo i conèixer com és un mercat, els productes que ofereix, les seves característiques, com es compra...

Segueix-nos a @mercatpuigmercadal


  • Adreça: C/ Muralla del Carme, 5
  • Telèfon: 93 872 20 66
  • Correu electrònic: puigmercadal@ajmanresa.cat
  • Web:
  • Horari:
    Dilluns a dijous: 8 a 14 h. Divendres: 8 a 20 h. Dissabte: 8 a 15 h.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat