Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Joventut

Enllaços

La regidoria de joventut aposta per la importància de creure en el joves i en la seva potencialitat transformadora. La joventut es caracteritza per una visió de possibilitat de superar els errors dels passat i vèncer les febleses històriques. Així, hem de poder creure i aprofitar aquest potencial i veure la joventut com el motor del canvi social, i hem de poder impulsar el seu paper de ciutadà dins la societat a través de la participació i l’accés a la presa de decisions.

En el portal ManresaJove trobareu informació sobre les diferents activitats i programes de Joventut de l'Ajuntament de Manresa, així com una agenda de les activitats organitzades per altres entitats. També hi trobareu informació relacionada amb estudis i formació; cultura, mobilitat nacional i internacional; esport; participació; salut, treball i habitatge. I al nostre Servei d'Informació Juvenil ManresaJove us podrem orientar i assessorar en aquestes matèries, tant personalment com virtualment.

Contacte:

- Regidoria de Joventut

Crta. De Vic, 16

93 875 24 84

manresajove@ajmanresa.cat

#manresajove

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14

- Oficina Jove del Bages

C/ St. Blai, 14

93 877 13 60

bages@oficinajove.cat

Horari:

Matins: Dilluns, dimarts i dijous de 9:00 a 14:00h
Tardes: de dilluns a divendres de 16:00 a 19:00h

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat