Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa programa la segona sessió del cicle de tallers d'ocupació i emprenedoria

12/01/2021

El taller està enfocat a treballar l’autoocupació a través del cooperativisme. Es farà el 20 de gener a la tarda i anirà a càrrec de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

 

L’Ajuntament de Manresa, a través del Servei Local d’Ocupació (CIO) i en col·laboració amb l’Oficina Jove del Bages, va encetar el mes de desembre el cicle de tallers per a joves de la comarca entre 16 i 29 anys, amb l’objectiu que puguin ampliar coneixements i adquirir recursos en el camp de l’emprenedoria.

 

El taller que s’oferirà aquest mes de gener porta per títol 'Com crear una cooperativa?' i està enfocat a treballar l’autoocupació a través del cooperativisme. L’ofereix l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. Es farà el dia 20 de gener, a les 17  a 18.30 h. Està plantejat en format virtual per tal de garantir la seva execució i poder arribar al màxim de públic possible. Les inscripcions es poden fer a través del correu bages@oficinajove.cat, per missatge privat a les xarxes socials de Manresa Jove o bé al telèfon 938 771 360.

 

Pròximament, es realitzarà el taller de marca personal —que en un inici s’havia programat per al desembre, però que es va haver d’ajornar— i també el de realitat virtual. Aquest darrer, quan la pandèmia ho permeti, ja que s’ha de desenvolupar en format presencial.

 

Per a més informació també us podeu dirigir al CIO de l’Ajuntament de Manresa (938 776 490) i a l’Oficina Jove del Bages (938 771 360).

 

La iniciativa pretén reforçar el col·lectiu de joves davant de la crisi provocada per la Covid-19 i, a la vegada, donar visibilitat al CIO i a l’Oficina Jove del Bages com a entitats de suport i de referència d’aquest col·lectiu.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat