Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

El camp de futbol de la Mión-Puigberenguer i l'Espai Andreu Vivó reobren amb cita prèvia i franges horàries

Imatge de la notícia
29/05/2020

Els entrenaments es faran sense contacte físic i de forma individual, mantenint la distància de dos metres entre esportista i entrenador. S’establiran torns amb un aforament màxim de 20 persones al camp de futbol i de 15 persones a l’Espai Andreu Vivó. Prèviament a l’obertura de la instal·lació, s’ha portat a terme la neteja i desinfecció dels espais comuns, així com dels elements que poden estar en contacte amb els usuaris, com baranes o portes. Un cop la instal·lació obri, la neteja i desinfecció es farà al final de cada torn i al finalitzar la jornada.

 

El camp de futbol de la Mión-Puigberenguer i l’Espai de Gimnàstica Artística Andreu Vivó començaran a reprendre la seva activitat a partir de dilluns 1 de juny, només per a esportistes federats i esportistes, tècnics i directius dels clubs FC Pirinaica i Egiba, respectivament. Com ja s’ha fet a l’Estadi d’Atletisme —que es va reobrir el passat 26 de maig— s’ha establert un sistema de cita prèvia i de torns amb aforaments limitats per tal de garantir totes les mesures de seguretat. 

 

Prèviament a l’obertura de la instal·lació, s’ha portat a terme la neteja i desinfecció dels espais comuns, així com dels elements que poden estar en contacte amb els usuaris, com baranes o portes. Un cop la instal·lació obri, la neteja i desinfecció es farà al final de cada torn i al finalitzar la jornada.

  

Camp de futbol Mión-Puigberenguer

Podran fer ús del camp de futbol els esportistes federats, tècnics i directius del FC Pirinaica. L’esportista podrà anar acompanyat d’un sol entrenador/a per torn. Els entrenaments es faran sense contacte físic i de forma individual, mantenint la distància de dos metres entre esportista i entrenador. 

 

L’horari d’obertura serà de 17 a 21.30 h, de dilluns a divendres, i hi haurà quatre franges horàries: de 17 a 17.50 h; de 18.05 a 18.55 h; de 19.10 a 20 h, i de 20.15 a 21.05 h. L’aforament màxim per cada franja horària serà de 20 persones. 

 

La cita prèvia s’ha de demanar al FC Pirinaica, entitat gestora de la instal·lació, a través del correu pirinaicaavmp@gmail.com o del telèfon 608 74 20 07. L’accés es farà per la porta principal, situat al Camí de la Gravera, i la sortida per la porta de servei.

 

Es podrà utilitzar el terreny de joc, els magatzems i el lavabo. Els vestidors i la zona de bar, inclosa la terrassa, estaran tancats.

 

Espai Andreu Vivó – Sala de Gimnàstica Artística

Podran fer ús de la sala els esportistes federats i els gimnastes, tècnics i directius del Club de Gimnàstica del Bages (EGIBA). Tindran prioritat en la reserva d’espais els esportistes d’alt nivell (DAN) i els esportistes d’alt rendiment esportiu (DAR). L’esportista menor d’edat haurà d’anar acompanyat d’un entrenador. Els entrenaments es faran sense contacte físic i de forma individual, mantenint la distància de dos metres entre esportista i entrenador. 

 

L’horari d’obertura serà de 9.30 a 14 h i de 16 a 20.45 h, de dilluns a divendres, i hi haurà quatre franges horàries: de 9.30 a 11.30 h; d’11.30 a 14 h; de 16 a 18 h, i de 18.15 a 20.45 h. L’aforament màxim per cada franja horària és de 15 persones, inclosos els tècnics esportius i el personal directiu. 

 

La cita prèvia s’ha de demanar al correu complex@ajmanresa.cat o al telèfon 93 872 84 22 (Complex Vell Congost), amb una antelació mínima de 24 hores.

 

L’entrada es farà a través de la porta principal del vestíbul del complex esportiu Vell Congost i la sortida es realitzarà per la porta d’emergència de la sala de gimnàstica situada en la façana nord, al costat del cementiri. Es disposarà de gel desinfectant per tal que cada usuari es netegi les mans i els peus descalços a l’entrada i sortida de l’equipament. 

 

Els vestidors, taquilles, espai babygim i sala de musculació estaran tancats. S’obrirà el lavabo de públic situat al vestíbul del complex esportiu només per als usuaris autoritzats amb cita prèvia i per al personal municipal.

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat