Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa mesures en matèria d'habitatge per fer front a la crisi del coronavirus

22/04/2020

L’empresa municipal FORUM ajornarà el cobrament dels lloguers socials i assequibles dels 321 habitatges que gestiona. Per optar a aquesta mesura caldrà una sol·licitud prèvia, i l’ajornament es farà per un termini màxim de 18 mesos i sense interessos.

 

L'Ajuntament de Manresa ha adoptat mesures econòmiques, fiscals i socials per combatre les conseqüències de la crisi del coronavirus entre la ciutadania de Manresa.

En el capítol d'habitatge, l’empresa municipal FORUM ajornarà el cobrament dels lloguers socials i assequibles dels 321 habitatges que gestiona, així com dels seus locals comercials. Per optar a aquesta mesura caldrà una sol·licitud prèvia, i l’ajornament es farà per un termini màxim de 18 mesos i sense interessos.

Més informació al 93 872 56 01 (DL-DV de 9 a 14 h) i a forum.manresa@gmail.com

 

Així mateix, el govern de la Generalitat, per la seva part, ha aprovat també algunes mesures, entre les quals en destaquen les següents:

-          S’estableix una moratòria en el pagament del lloguer per arrendataris d’habitatges i locals comercials del parc administrat per l’Agència d’Habitatge de Catalunya.

-          Se suspèn la facturació a partir d’aquest mes d’abril relativa a tots els contractes de lloguer esmentats.

-          S’aplica la moratòria mentre duri la situació d’excepcionalitat

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ofereix un recull de la informació sobre la situació dels lloguers i habitatges davant la crisi de la covid-19 en un apartat específic de la seva web.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat