Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa anima la ciutadania a compartir les xarxes d'Internet amb veïns que no hi tenen accés

03/04/2020

En la situació actual, disposar d'accés a les xarxes és important especialment per a infants, que poden seguir una part dels curs a través de mitjans telemàtics. Per aquest motiu l'Ajuntament de Manresa anima tothom a compartir les xarxes d'Internet, sempre que sigui possible, amb famílies veïnes que no hi tinguin accés.

 

Arran de la crisi del coronavirus i el confinament de les famílies a casa, tenir accés a les xarxes és un element bàsic que ajuda a mantenir l'activitat en molts camps: feina, estudis, oci... Algunes persones no hi tenen accés per qüestions econòmiques i per tant no poden gaudir de tots aquests avantatges. La majoria de centres escolars també mantenen, en diversos graus, l'activitat dels alumnes a través de la xarxa. Per això, els que no hi tenen accés queden exclosos d'aquesta possibilitat. L'Ajuntament de Manresa fa una crida a les persones que disposin de connexió que, si tenen famílies veïnes sense possibilitat de connectar-s'hi, els facilitin l'accés (sempre que tècnicament sigui possible). Seria un gest solidari a favor de la inclusió i de la igualtat d'oportunitats.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat