Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa obre un nou canal de comunicació a Telegram per donar informació puntual sobre el coronavirus

24/03/2020

Els usuaris de la plataforma de missatgeria podran rebre als seus telèfons mòbils notícies, avisos i incidències que afectin el municipi. Aquests dies el canal se centrarà a informar de qüestions relacionades amb la crisi del coronavirus Covid-19, però posteriorment oferirà tota mena de continguts d’interès local i de servei públic.

 

L’Ajuntament de Manresa ha estrenat un canal propi a la plataforma de missatgeria Telegram amb l’objectiu d’ampliar les vies de comunicació directes amb la ciutadania i amb la voluntat de ser un espai informatiu amb contingut de servei per a la població de la ciutat.

 

L’estrena del nou canal de Telegram coincideix amb l’actual situació de crisi pel coronavirus.  Per aquest motiu, durant aquests dies, se centrarà a oferir continguts d’interès per a la ciutadania en relació a aquesta qüestió, ja sigui notícies estrictament de la ciutat de Manresa o consells i recomanacions de les diverses administracions.

 

Més endavant, el nou canal servirà perquè els usuaris puguin rebre periòdicament als seus telèfons mòbils notícies i tota mena de continguts d’interès local i de servei públic, i especialment tots els avisos d’incidències relacionades amb la ciutat, així com propostes d’agenda.

 

El Telegram de l'Ajuntament de Manresa ja està actiu. Els usuaris de Telegram el poden cercar i ja s’hi poden subscriure. S’hi pot accedir directament des d’aquest enllaç: https://t.me/AjuntamentdeManresa.

 

Qui encara no disposi de l’aplicació, se la pot descarregar (des del Google Play en els mòbils d'Android, o des de l'App Store en els iPhones), instal·lar-la al mòbil i, un cop fet, cercar el canal i unir-s'hi.

 

L’Ajuntament de Manresa ja disposa de perfils a les xarxes socials Twitter, Facebook, Instagram i YouTube, i ara estrena aquest nou canal amb la voluntat d’apropar cada cop més la informació a la ciutadania.


Canal de missatgeria instantània


Telegram és una aplicació de missatgeria instantània que permet transmetre missatges a un nombre il·limitat de subscriptors. El canal de l’Ajuntament de Manresa és públic i per tant qualsevol persona el pot buscar i unir-s’hi, sense haver de conèixer cap número de telèfon, i rebre immediatament totes les notificacions.

 

L’aplicació permet ajuntar als missatges fotografies, vídeos i enllaços,  entre d’altres continguts, i és especialment adequat per avisar la ciutadania d’incidències i també per fer-se ressò de campanyes i continguts de tota mena.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat