Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

El govern municipal de Manresa suspèn l'agenda institucional del dia de la Festa de la Llum per la vaga general del 21-F

13/02/2019

L’Ajuntament ha intentat traslladar els actes previstos aquell dia a una nova data però, davant la impossibilitat de fer-ho, ha decidit anul·lar els que en depenen directament: el seguici, la tronada i la ballada de la plaça Major. Pel que fa a la resta del programa festiu d'aquell dia, es mantindrà la missa, la presentació d'Ars Viva a la Seu es trasllada al divendres i el cinema de Cine-Club Manresa passa a dissabte. Les altres entitats implicades estan acabant d'estudiar què fan amb els seus actes.

 

El govern municipal de l’Ajuntament de Manresa ha decidit suspendre l’agenda institucional prevista per al dia de la Festa de la Llum, el 21 de febrer, i afegir-se a la convocatòria de vaga general prevista per a aquest mateix dia, que ja compta amb un ampli suport de les organitzacions cíviques, sindicals i polítiques del país.

 

Per aquesta raó, des de l’Ajuntament, s’han mantingut converses amb els administradors de la Festa de la Llum d’enguany, la Federació de l’Associació de Veïns (FAV) de Manresa; amb l’Associació Misteriosa Llum, i amb les entitats que organitzaven els actes festius previstos per aquell dia per intentar traslladar-los en bloc a una nova data.

 

Davant la impossibilitat de fer aquests canvis, l’Ajuntament ha decidit anul·lar els actes que en depenen directament: el seguici, la tronada i la ballada de la plaça Major.

 

Pel que fa a les altres d’activitats del programa festiu previstes per al dia 21, es mantindrà la missa a l’Església del Carme, la Seu farà la presentació del projecte artístic Ars Viva l’endemà, divendres; i Cine-Club Manresa ha traslladat la sessió de cinema al dissabte. La resta d’entitats estan acabant d’estudiar quina decisió prenen.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat