Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Manresa acollirà una jornada d'activitats i conferències sobre la Reempresa

Imatge de la notícia
18/09/2018

Una dotzena d’empreses de les comarques del Bages, el Berguedà i el Moianès intentaran trobar un reemprenedor que els doni continuïtat a l'espai de Matchings. L’acte tindrà lloc el proper dimarts 9 d’octubre al Palau Firal i hi participarà l’Ajuntament de Manresa, L’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el Consorci del Moianès.


 

La capital del Bages acollirà aquest proper dimarts 9 d’octubre la cinquena edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d’activitats i conferències destinades a persones empresàries i a emprenedors/es de la Catalunya Central que busquen comprar o vendre un negoci que estigui en funcionament.

 

Les àrees de promoció econòmica de l’Ajuntament de Manresa així com també l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el Consorci del Moianès, en la seva qualitat de punts d’atenció de Reempresa, han treballat conjuntament per tal de dinamitzar l’espai de Matchings d’aquesta cinquena edició de la Matinal de Reempresa amb l’objectiu de convertir-lo en un punt de trobada entre empresaris dels respectius territoris que han decidit vendre el seu negoci i persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

 

Entre les empreses que hi participaran hi ha una cansaladeria centenària a Manresa, una indústria de fabricació i comercialització de sofàs a Sant Vicenç de Castellet, una empresa de transports de mercaderies, un hotel de muntanya de tres estrelles o fins i tot diferents parades disponibles al Mercat Municipal Puigmercadal de Manresa.

 

Aquesta acció de treball en xarxa promoguda des de la Diputació de Barcelona i coordinada pel Centre de Reempresa de Catalunya, s’emmarca en el conveni de col·laboració que existeix entre la DIBA i la patronal Cecot per consolidar un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses mitjançant els 35 ajuntaments de la demarcació de Barcelona.

 

L’acte s’estructurarà en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa, un espai de matchings, on els participants disposaran de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci i una activitat d’Elevator Pitch, un espai innovador pensat perquè empresaris que volen vendre la seva empresa puguin donar-la a conèixer en poc més de tres minuts a possibles emprenedors que es puguin plantejar reemprendre-la. L’objectiu d’aquesta activitat és poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.

 

A més, a les 10 del matí, tindrà lloc l’acte de presentació de Reempresa al municipi, amb l’assistència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra i el director de Reempresa i President d’Autoocupació, Albert Colomer.

 

Manresa agafa el relleu de la Matinal a Igualada, que va organitzar el passat mes de març el mateix format d’acte i que va reunir a més de 100 participants provinents d’Igualada, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès. Un total de 15 empresaris/àries cedents i 2 assessors de CaixaBank van participar a l’espai de matchings de l’edició d’Igualada.

 

El Centre de Reempresa de Catalunya ha posat en marxa una pagina web (matinal.reempresa.org) on, qui ho vulgui, encara pot inscriure’s i informar-se sobre les diferents conferències i activitats de la jornada.

 

Sobre la Reempresa


La Reempresa, una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació, és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. El desplegament a la demarcació de Barcelona es realitza en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i els 35 principals centres locals de serveis a les empreses de la província.

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat