Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Acte d'homenatge als manresans mobilitzats per la Lleva del biberó

17/09/2018

Es convida a totes les persones que vulguin aportar testimoni o documentació de soldats que fan formar part d’aquesta lleva amb motiu de la commemoració del seu  80è aniversari. L’acte d’homenatge es farà el 2 de desembre i serà obert a totes les persones que vulguin assistir-hi.

 

En els 80 anys de l’anomenada Lleva del biberó, s’està preparant un homenatge a les persones que en van ser directament afectades. Per aquest motiu es convida a qui vulgui aportar el testimoni i/o documentació de soldats integrants d’aquesta lleva que es posin en contacte amb la Regidoria de gent gran de l’Ajuntament de Manresa:  gentgran@ajmanresa.cat ; Tel. 938752486.

 

La informació recollida fins a mitjans de novembre de 2018 permetrà conèixer millor aquells esdeveniments històrics que van tenir tanta transcendència per la població i homenatjar les persones que es van veure directament afectades per aquella lleva de nois tan joves.

 

L’acte d’homenatge es farà el 2 de desembre i serà obert a totes les persones que hi vulguin assistir.

 

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Manresa; el Consell Municipal de les Persones Grans de Manresa; el Consell Comarcal del Bages; el  Consell de les Persones Grans del Bages i l’Associació Memòria i Història de Manresa. També compta amb la amb la col·laboració de: Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41 i la Generalitat de Catalunya.

 

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat