Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

La commemoració dels 125 anys de les Bases de Manresa arriba demà al Parlament de Catalunya

06/06/2017

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i els comissaris de la commemoració, Francesc Comas i Jordi Rodó, compareixeran aquest dimecres a la tarda davant de la Comissió de Cultura que presideix Irene Rigau. 

 

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i els comissaris de la Commemoració dels 125 anys de les Bases de Manresa, Francesc Comas i Jordi Rodó, compareixeran aquest dimecres a la tarda davant de la Comissió de Cultura del Parlament de Catalunya per presentar a la cambra catalana les motivacions i els objectius d’aquesta commemoració.

 

La comissió, presidida per Irene Rigau, va aprovar aquesta compareixença en la reunió que va tenir lloc el 3 de maig passat.

 

La commemoració dels 125 anys de les Bases de Manresa, que és un dels esdeveniments commemoratius oficials de la Generalitat d’aquest any 2017, es va iniciar amb un acte solemne al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa el 24 de març passat i el programa d’actes es perllongarà fins la primavera del 2018.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat