Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

La commemoració del 125è aniversari de les Bases de Manresa s'iniciarà el 25 de març amb un acte solemne al Saló de Sessions

17/01/2017

La Comissió Cívica ha començat a perfilar els actes del programa commemoratiu d'un esdeveniment que ja ha rebut el reconeixement oficial de la Generalitat.

 

La commemoració dels 125 anys de les Bases de Manresa, que ha estat elegida pel govern català com a una de les celebracions oficials de la Generalitat de Catalunya per al 2017, s’obrirà el proper 25 de març amb un acte solemne al Saló de Sessions al qual assistiran les primeres autoritats polítiques del país.

 

Aquesta ha estat una de les qüestions plantejades durant la reunió constitutiva de la Comissió Cívica, que aquest dimarts ha començat a perfilar els actes del programa commemoratiu del 125è aniversari de les Bases.

 

L’acte del 25 de març coincidiria amb la data en què el 1892 es va obrir, en el mateix escenari, l’assemblea de la Unió Catalanista que dos dies després, el 27 de març, proclamaria les històriques "Bases per a la Constitució regional catalana".

 

A la reunió hi han assistit també la regidora de Cultura, Anna Crespo; el regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet; i els comissaris de la commemoració, Francesc Comas i Jordi Rodó, que han estat els encarregats de traslladar a la comissió el primer esborrany del programa commemoratiu.

 

Per la seva part, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha estat l’encarregat de fer la cloenda de la trobada i ha agraït als membres de la Comissió Cívica el seu compromís i la seva implicació amb la ciutat i amb la commemoració dels 125 anys de les Bases.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat