Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Anunci concert social residències

ANUNCI DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA PRESENTACIÓ DE  SOL·LICITUDS AL CONCERT SOCIAL PER A LA PROVISIÓ DE PLACES RESIDENCIALS PER A GENT GRAN A LA CIUTAT DE MANRESA

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Manresa, en sessió del dia 23 de gener de 2018, va aprovar l’expedient d’establiment d’un concert social per a la provisió de places residencials per a gent gran a la ciutat de Manresa. Així mateix, es va aprovar convocar el procediment de recepció de sol·licituds al concert social, mitjançant anunci a publicar a la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa.

L’objecte d’aquest concert social és posar a disposició 18 places d’acolliment residencial per a persones grans, en el terme municipal de Manresa, per part d’una entitat proveïdora, d’acord amb el règim previst a les bases reguladores i al plec de prescripcions tècniques, documents que s’adjunten al present anunci.

Les sol·licituds s’hauran de presentar, tal i com s’indica en les bases reguladores, al Servei de Contractació, Patrimoni i Inversions, fins al dia 12 de febrer de 2018, a les 14 hores.

Per a qualsevol consulta o aclariment sobre la convocatòria d’aquest concert social, les entitats interessades poden adreçar-se a:

Ajuntament de Manresa

Servei de Contractació, Patrimoni i Inversions

Plaça Major, 5-6, 1r

08241 Manresa

938782468

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat