Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Contractació

En aquest apartat trobareu tota la informació sobre els procediments de contractació i licitacions públiques tramitades per l’Ajuntament de Manresa (apartat perfil del contractant). Així mateix, hi ha també tota la informació relacionada amb la legislació de transparència en matèria de contractació.

En el perfil del contractant consta tota la informació actualitzada al moment dels procediments de contractació oberts i negociats, des del moment de la publicació de l’obertura de la licitació fins a la data de la formalització. Tothom que hi estigui interessat també podrà obtenir els documents corresponents (plecs de clàusules, acords d’adjudicació, etc) i la informació necessària (pressupost de licitació, pressupost d’adjudicació, persona física o jurídica adjudicatària, preu del contracte, etc). El contingut del perfil del contractant dóna compliment a les previsions de la legislació de contractes aplicable al sector públic.

També es pot consultar informació vinculada a la normativa de transparència, en molts casos agrupada per anualitats.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat