Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Xerrada 18 març 2019

Xerrada:  La màgia del Lotus

(o com ajudar els nostres fills a relaxar-se, concentrar-se i gestionar les seves emocions)

Sovint diem que els nostres fills solen estar inquiets i dispersos, que els costa concentrar-se, que estan estressats...   Què podem fer per ajudar-los a relaxar-se i calmar-se?  Què podem fer perquè es concentrin en el que estan fent? Com els podem acompanyar per tal que siguin més conscients i aprenguin a gestionar les seves emocions?

El lotus és un projecte que durant aquest curs s’està portat a terme en diferents centres a Manresa i on s’han ofert exercicis i pràctiques simples i breus que els nens poden posar en pràctica cada dia. 

Aquestes pràctiques estan pensades per als nens, per als mestres,  per a l’aula, però també per a les famílies, per tal que pugueu acompanyar-los. 

Per aquesta raó, us convidem a una xerrada vivencial on explicarem el projecte en què ha participat el vostre fill/a i proposarem algunes eines i pràctiques per fer a casa. Petites pautes, petites pauses, que ens poden permetre trobar una mica de pau enmig de l'huracà.

La xerrada anirà a càrrec de Màrcia Cecchini, coordinadora de l’equip Lotus, psicòloga, especialitzada en mindfulness i professora de ioga i la presentació, a càrrec de Mercè Rosich, regidora d'ensenyament.

Data i llocDilluns, 18 de març, de les 19.30 a les 21h, a  l'espai 1522, del teatre Conservatori (carrer Mestre Blanch 4, a tocar de la plaça de St Domènec), de Manresa  

Inscripció: Aquí


Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat