Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Tocats de Lletra

Torna un 'Tocats de Lletra' transparent i compromés

El festival literari “Tocats de lletra” torna a desembarcar a Manresa de forma puntual en una cita imprescindible impulsada per empreses i institucions que, liderades per l’Ajuntament de Manresa i el Gremi de Llibreters de Catalunya, dissenyen una programació plenament consolidada en el calendari cultural de la ciutat i d’autèntica referència a Catalunya.

Enguany, amb el títol suggerent de “Transparents”, s’ha elaborat un programa d'activitats excel·lent, extens, tranversal i variat, amb propostes innovadores i amb la presència de noms propis de referència en el món de les lletres que, del 19 al 29 d’octubre, seran els protagonistes convidats de 35 actes de qualitat contrastada per acostar la poesia i la literatura a tots els públics: Aquesta edició, l'onzena, s'adreça especial als més joves i també dedicarà un espai a la commemoració dels 125 anys de les Bases de Manresa.


Consulta aquí el programa complet.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat