Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Casal Esportiu d'Estiu

Enllaços


Els Casals Esportius Municipals tenen per objectiu:

Ocupar el temps lliure d'infants i joves durant el període de vacances escolars d'estiu mitjançant la pràctica d'esports i activitats de caire recreatiu. 

Iniciar en la pràctica d'algunes modalitats esportives i jocs alternatius que per les seves especials característiques no estan a l'abast de tots els infants i joves i no es practiquen habitualment durant el període escolar.

Els Casals Esportius Municipals ofereixen als infants i joves d’entre 8 i 14 anys (nascuts entre els anys 2004 i 2010) la possibilitat d’iniciar-se en una sèrie d’esports poc coneguts, engrescadors i adaptats a la climatologia de l’estiu, de tal manera, que durant el matí els nens gaudeixen de les seves vacances a Manresa practicant uns saludables esports, però amb una programació esportiva.

La jornada s’inicia a partir de les 8.00 hores del matí amb la recepció dels participants al Complex Esportiu del Vell Congost i finalitza a les 13.45 hores amb la recollida a la mateixa instal·lació. Durant la jornada les activitats es distribueixen en quatre rotacions que els dilluns, dimecres i divendres es realitzaran al Congost i els dimarts i dijous al Parc de l'Agulla.


El Casal Esportiu Municipal del 2018

El període d’inscripció al Casal Esportiu Municipal 2018 comença el proper dia 14 de maig, a les 10h del matí. Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud. El Casal preveu acollir enguany 440 nens i joves, i tindrà lloc durant els mesos de juny i juliol en quatre torns setmanals, de dilluns a divendres. Els torns són del 25 al 29 de juny, del 2 al 6 de juliol, del 9 al 13 de juliol i del 16 al 20 de juliol. 

Al llarg del matí els nens i joves podran fer diverses activitats. Els dilluns, dimecres i divendres aniran a la Zona Esportiva del Congost on podran fer BTT, escalada esportiva, tir amb arc, judo, “intercrosse”, handbol, voleibol i gimnàstica artística. Els dimarts i dijous aniran al Parc de l’Agulla, on podran fer canoa, caiac, beisbol, rugbi “touch” i jugar a jocs tradicionals.

Dues maneres de fer la inscripció 

Les inscripcions es poden fer de dues maneres, a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa o bé de manera presencial.

A la web de l’Ajuntament de Manresa (www.manresa.cat) s’hauran de seguir els següents passos:
• Accedir al formulari d’inscripció del Casal Esportiu Municipal 2018 i emplenar les dades.
• Pagar “on line” amb targeta de crèdit o dèbit o a través del sistema d'autoliquidació.

•Descarregar l'autorització que haureu de retornar abans del 1 de juny, degudament emplenada i signada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC, Pl Major, 1. 08241 - Manresa) o a la Secció d'Esports de l'Ajuntament de Manresa (Edifici Infants, Ctra. de Vic, 16, 1a planta. 08241 - Manresa).

•En finalitzar la inscripció rebreu un correu-e de confirmació on podreu consultar les dades.


Pel que fa a la inscripció presencial, s’haurà de fer a l’Oficina d'Atenció Ciutadana, en l’horari d’atenció al públic, seguint els següents passos: 

• Facilitar les dades d’inscripció. 
• Pagar mitjançant un document d’autoliquidació. El termini per fer efectiu el pagament serà de 48 hores. 
• Emplenar, signar i retornar l’autorització paterna. 

Les dades que es necessiten per fer efectiva la inscripció són les següents:
• Torn o torns als quals s’inscriu el nen o jove participant.
• Dades del pare o la mare, o del tutor o tutora legal del menor (nom i cognoms, DNI, telèfon i adreça electrònica).
• Nom i cognoms del nen o jove, i la data de naixement.
• Número de la targeta sanitària.
• Domicili, població i codi postal.

Requisits per tenir dret al 65 % de descompte

Cada torn del Casal Esportiu Municipal, tindrà un preu de 54€. Existeix un descompte del 65 % al qual s’hi podran acollir els participants empadronats a Manresa que acreditin, com a mínim, una d’aquestes tres circumstàncies:
• Ser beneficiari d’una beca de menjador en el curs actual per motius socioeconòmics.
• Haver rebut ajut per a material escolar durant el present curs.
• Formar part d’una família empadronada a Manresa situada en el tram B de renda bruta anual de la taula de tarifació social. Ingressos anuals inferiors a: 10.302,60 (1 persona); 13.393,38 (2 pers.); 16.484,16 (3 pers.); 19.574,94 (4 pers.); 22.665,72 (5 pers.); 25.756,50 (6 pers.); 28.847,28 (7 o més persones).

En el cas de complir un o més d’aquests requisits caldrà comunicar-ho en el moment de fer la inscripció i presentar, si s'escau, la documentació pertinent a la secció d'esports abans del dia 1 de juny (Edifici Infants, Ctra. de Vic, 16. 1a planta. 08241 – Manresa).


Roba i calçat adequat

Els nens i joves que participin en el Casal Municipal Esportiu hauran de dur l’esmorzar de casa, així com roba i calçat adequat per realitzar les activitats. Es recomana que portin sabatilles d’esport, pantalons curts, samarreta i gorra, crema de protecció solar, i cantimplora d’aigua.

A més a més, per a les activitats que es faran al Parc de l’Agulla, caldrà que portin sabatilles d’esport velles i banyador, tovallola i una muda de recanvi.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat