Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Ramon Mirabet s'incorpora a la programació de Sons del Camí

Imatge de la notícia
21/01/2022

La 9a edició del cicle Sons del Camí suma l’actuació  del cantant santfeliuenc Ramon Mirabet, que acompanyarà a artistes de renom com Noa, l’Orfeón Donostiarra o Ginestà, en el marc del projecte Manresa 2022

 

Un any més el cicle de músiques amb ànima Sons del Camí aterra a Manresa, i, aquest any 2022, presenta un cartell de luxe. La darrera incorporació de 9a edició del festival -que tindrà lloc entre els dies 7 i 22 de juliol-  és la del cantant Ramon Mirabet. Les entrades ja estan disponibles a través de la web de Sons del Camí (www.sonsdelcami.cat) i la de Manresa 2022 (www.manresa2022.cat).

Ramon Mirabet torna a pujar als escenaris després de dos anys de pausa, a punt per presentar el seu quart treball que sortirà durant la primavera d’aquest any 2022. Amb gairebé una dècada trepitjant escenaris i esgotant entrades, l’artista de Sant Feliu de Llobregat mostrarà tot el seu talent el 16 de juliol, als Jardins de la Cova de Sant Ignasi.

Sons del Camí, un dels actes més destacats del projecte Manresa 2022, va presentar fa unes setmanes les primeres confirmacions del seu cartell. Entre les més destacades, trobem a l’artista israeliana Noa, que torna a trepitjar terres catalanes després de recórrer alguns dels millors escenaris del planeta, i l’Orfeón Donostiarra, rememorant el seu cèlebre concert del maig del 1948 al Teatre Kursaal.

Amb la confirmació de Ramon Mirabet, la programació de Sons del Camí queda de la següent manera:

- Marala, el 7 de juliol al Claustre del Museu de Manresa. Preu anticipat: 15 € / Preu taquilla: 18 €.

- Joana Serrat, el 8 de juliol al Claustre del Museu de Manresa. Preu anticipat: 15 € / Preu taquilla: 18 €.

- Carles Cases, el 14 de juliol, als Jardins de la Cova de Sant Ignasi. Preu anticipat: 19 € / Preu taquilla: 22 €.

- Noa, el 15 de juliol, a la Basílica de la Seu de Manresa. Preu Zona A: 22 € (anticipada) / 25 € (taquilla); Preu Zona B: 19 € (anticipada) / 22 € (taquilla).

- Ramon Mirabet: el 16 de juliol, als Jardins de la Cova de Sant Ignasi. Preu anticipat: 19 € / Preu taquilla: 22 €.

- Messengers, el 20 de juliol, a la Basílica de la Seu de Manresa. Preu Zona A: 15 € (anticipada) / 18 € (taquilla); Preu Zona B: 12 € (anticipada) / 15 € (taquilla).

- Ginestà, el 21 de juliol, als Jardins de la Cova de Sant Ignasi. Preu anticipat: 19 € / Preu taquilla: 22 €.

- El Pot Petit, el 22 de juliol, als Jardins de la Cova de Sant Ignasi. Preu anticipat: 12 € / Preu taquilla: 15 €. Gratuït pels menors de 3 anys.

- Orfeón Donostiarra: 22 de juliol, a la Basílica de la Seu de Manresa. Preu Zona A: 22 € (anticipada) / 25 € (taquilla); Preu Zona B: 19 € (anticipada) / 22 € (taquilla).

 

Un programa d’actes transversal amb més de 100 activitats

El cicle de concert de Sons del Camí forma part d’un programa que conté més de 40 accions i 100 activitats i que està distribuït en set eixos temàtics: Espiritualitat i Pensament; De Manresa al Món; Educació; Cultura i Art; Música i Festa; Joventut, i Esport. Destaca el fòrum internacional de debat interreligiós —que abordarà el canvi climàtic des de la mirada jove— i les accions que enforteixen la connexió entre el País Basc i Catalunya, inici i final del Camí Ignasià. També les actuacions culturals i musicals, més enllà de les que es podran veure a Sons del Camí, com són l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Sílvia Pérez Cruz, Manel Camp, l’Escolania de Montserrat o Jordi Savall, entre molts altres. El programa sencer es pot descobrir a www.manresa2022.cat.

L’organització està liderada per l’Ajuntament de Manresa i l’Oficina Tècnica de Manresa 2022, que compten amb un bon nombre d’institucions, organismes, entitats, associacions i persones a títol individual que s’han implicat en el projecte.

 

De Manresa al món

Manresa 2022 commemora els 500 anys de l’arribada d’Ignasi de Loiola a Manresa, de camí en el seu pelegrinatge cap a Jerusalem. Ignasi va estar-se prop d’un any a la ciutat, s’hi va inspirar  per a escriure els ‘Exercicis Espirituals’ i hi va tenir una experiència reveladora, que va marcar la seva vida i el va dur a fundar la Companyia de Jesús. Per això, Manresa és considerada ciutat bressol de l’orde jesuïta. Tant és així que molts centres jesuïtes arreu del món duen el nom de Manresa. La commemoració —de relleu mundial— permet reivindicar i potenciar el llegat patrimonial de Manresa i consolidar el seu paper com a final del Camí Ignasià.

 

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat